Odrasli TOKOM CARSKOG REZA JE ODJEDNOM POSIVELA: Lekari su je oživljavali 45 minuta, a onda je ugledala muža: Ono što joj je saopštio zauvek joj je promenilo život! (FOTO, VIDEO) 14:01
Vesti PROGOVORIO STRUČNJAK: "Postoji dokaz za zagrobni život, svi pacijentu su videli ISTO, na ovome sam radio 30 godina!" (VIDEO) 18:40
Vesti BIO JE NA OPERATIVNOM STOLU, A ONDA MU JE LEKAR SLUČAJNO OŠTETIO VENU! Video sam lice doktoru i pomislio: "Ti si me ubio", ali nisam ni sanjao da ću doživeti da ugledam OVO! 13:39
Odrasli "BIO SAM MRTAV 7 MINUTA"! Ova priča ledi krv u žilama: Vežbao je u teretani i odjednom osetio bol u grudima, spaslo ga je samo JEDNO! (FOTO) 10:58
Vesti UMRLA JE, A ONDA SE DOGODILO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE MOGAO NI DA SANJA! Ljudi su vrištali u neverici! (VIDEO) 11:50
Odrasli PALA SAM U KOMU I VIDELA BOGA KAKO SEDI PORED MENE: Radila je kod kuće, pa osetila OVO i hitno je odvezena u bolnicu 10:16
Odrasli BILA SAM KLINIČKI MRTVA 6 MINUTA: Ušla sam u bazen i ugasilo mi se svetlo u glavi! Da nije bilo njega - ne bih preživela 18:05
Odrasli POTRESNA ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT: Srce joj je stalo u trenu, a sada opisuje detalje borbe za život (FOTO) 09:02
Ispovesti SARA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT I VRATILA SE U ŽIVOT: „Ovako je bilo na drugoj strani“ (FOTO) 19:01
Odrasli BILA SAM MRTVA 3 MINUTA POSLE TOPLOTNOG UDARA: Otad više ništa nije isto, stvar koja se desi kada stavim sat na ruku LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO) 18:01
Odrasli VREME JE KLJUČAN FAKTOR KOD SRČANOG ZASTOJA: Reanimacijom možete spasiti nekome život, evo šta je neophodno da znate (FOTO) 08:01
Odrasli BIO SAM MRTAV DEVEDESET MINUTA! Šokantna priča čoveka iz Australije: Evo šta sam video dok su lekari pokušavali da mi spasu život! 13:33