Lifestyle

BILA JE UBEĐENA DA JE SA 57 GODINA U MENOPAUZI: Usledilo je otkriće koje ju je načisto slomilo, gušila se u suzama, tome se nije nadala ni u snovima! (VIDEO)

Snimak reakcije ove žene zbog vesti koje je dobila izazvao je podeljene komentare.

14.10.2024 16:40

BILA JE UBEĐENA DA JE SA 57 GODINA U MENOPAUZI: Usledilo je otkriće koje ju je načisto slomilo, gušila se u suzama, tome se nije nadala ni u snovima! (VIDEO)
Instagram-followjayaroundtheworld

Menopauza, prirodni proces kroz koji prolazi svaka žena, obično nastupa između 45. i 55. godine života, kada jajnici prestaju da proizvode jajne ćelije, a menstrualni ciklus prestaje. Iako se može javiti i ranije i kasnije tokom života, trudnoća u kasnim pedesetim godinama izuzetno je retka, posebno zbog značajnog smanjenja plodnosti. 

Međutim, jedna sredovečna žena od 57 godina je u trenutku kada je mislila da se suočava sa prirodnim prelaskom u menopauzu, neočekivano saznala da je trudna. To otkriće došlo je kao potpuni šok za nju i izazvalo buru emocija koje se nije ni trudila da sakrije.

- Ispostavilo se da sam trudna. Nisam imala menstruaciju četiri meseca, bila sam ubeđena da sam u menopauzi. Imam 57 godina, šta sam drugo mogla da mislim?! Šta ću sad da radim sa bebom?! Ovo nije stvarno, nije stvarno! Gde si videla trudnu ženu od 57 godina? To je ponižavajuće! Smejaće mi se, smejaće se mom detetu. Bila sam ubeđena da sam u menopauzi. Šta sad da radim?! Zamisli maturu i njegovi drugari budu u fazonu: "O, eno ti bake", a on na to kaže "Ne, to mi je mama" - pojadala se ova žena prijateljici koja je u rui držala njen test za trudnoću. 

Za to vreme, očajna žena je sve vreme plakala. Čini se da je vrhunac bio kada je zamislila scenu kako je detetovi vršnjaci neprestano nazivaju bakom, a ne mamom.

Ta priča, uprkos šoku i neverici, oslikava neočekivane preokrete koje život može doneti, ali i društvene stigme s kojima se suočavaju žene koje zatrudne u kasnijim godinama. Na kraju dana, njeno suočavanje sa ovim vestima postaje borba sa sopstvenim strahovima i očekivanjima društva, dok joj reakcije sa interneta pružaju barem trunku smeha i podrške.

Snimak koji se pojavio na Instagramu dobio je 35.000 sviđanja, ali njena reakcija je izazvala podeljene stavove.

- Ta prijateljica jedva čeka da ode kući i sve ispriča svima! - 

- Plakala je kao lav iz "Čarobnjaka iz Oza"! - 

- Uživaj u blagoslovu, neke žene sanjaju da budu u tvojoj koži - 

- Plakanje me je nasmejalo, pogotovo na samom kraju! - 

- Žena ima reakciju kao tinejdžerka koja je zatrudnela - 

- Nije to sramota. To je dokaz dugovečnosti - glasile su samo neke reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)