Lifestyle

INFLUENSERKA UŽIVO PRENOSI SVOJE POSLEDNJE TRENUTKE! Jezivim obraćanjem prestravila pratioce: Nisam pobegla, ON DOLAZI!

Internet zvezda Kerolajn Kalovej zaprepastila je javnost svojim obraćanjem u trenutku dok se njena zemlja suočava s ogromnom opasnošću.

09.10.2024 21:45

INFLUENSERKA UŽIVO PRENOSI SVOJE POSLEDNJE TRENUTKE! Jezivim obraćanjem prestravila pratioce: Nisam pobegla, ON DOLAZI!
Instagram/carolinecalloway

Influenserka Kerolajn Kalovej je postala poznata kada je snimala kako provodi vreme na Univerzitetu Kembridž. Trenutno živi na Floridi i iskoristila je popularnost na društvenim mrežama da kaže svojim pratiocima da se neće evakuisati iz svoje kuće, uprkos činjenici da se njenoj zemlji približava razorni uragan Milton.

- Dakle, ako ste pratili uragan Milton, ja ću umreti! - rekla je u svojoj sada već izbrisanoj Instagram priči, prenosi Daily Mail.

Inače, u zoni gde ona živi obavezna je evakuacija, što ona, kako stvari stoje, očigledno ne planira da učini.

- Trebalo bi da dođe do kopna u oblasti Sarasota-Bradenton. Ja sam u Sarasoti, živim na vodi, to je zona A, obavezna evakuacija - napomenula je kontroverzna mlada žena.

Nastavila je da objašnjava zašto ne odlazi, a razlozi su da nema položen vozački ispit, da je nemoguće putovati avionom jer je aerodrom zatvoren, kao i da je njena prethodna evakuacija tokom uragana Ijan bila traumatična. Prethodno je napustila svoj dom da bi otputovala do kuće svoje majke tokom poslednjeg uragana.

- Njena cela ulica je poplavljena i američka vojska nas je evakuisala nakon tri dana bez struje ili tekuće vode - rekla je influenserka.

Poslednje iskustvo takođe je bilo loše, zbog čega ne želi da čini isto.

- Bilo je veoma traumatično i zato ne želim da se evakuišem kod mame u kuću, jer je poslednji put kada sam to uradila, bilo najgore vreme ikada - poručila je.

U vreme objavljivanja, Kalovej je otkrila da je još uvek u svom domu pored svoje mačke, a kadu je napunila rezervnom vodom u slučaju da ostane bez struje.

- Imamo hranu, ali je pomalo zastrašujuće i... da, obaveštavaću vas - zaključila je, pre nego što je svojim pratiocima pokazala snimak gradonačelnice Tampa Bej Džejn Kastor koja je rekla da ko se ne evakuiše, umreće.

Potom se obratila na društvenoj mreži X i poručila da nije napuštala dom tokom uragana.

- Ne evakuišem se zbog uragana. Živim u Sarasoti, na plaži, u zoni evakuacije A. Za još sjajnih saveta, kupite moju drugu knjigu! Izaći će ako preživim! To je knjiga sa savetima - navela je, a mnogi su tvrdili da koristi priliku da promoviše svoju knjigu.

Drugi komentatori su, pomalo ironično, pozvali Kalovejovu da se evakuiše zbog svoje mačke, ako već ne želi zbog sebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)