Lifestyle

NA TREN JE SKRENUO POGLED, A ZBOG ONOGA ŠTO JE NOVOROĐENČE URADILO PRETRNUO OD STRAHA! Nije mogao da dođe sebi (VIDEO)

Otac je sigurno bio uznemiren nakon ove situacije.

28.09.2024 09:31

NA TREN JE SKRENUO POGLED, A ZBOG ONOGA ŠTO JE NOVOROĐENČE URADILO PRETRNUO OD STRAHA! Nije mogao da dođe sebi (VIDEO)
instagram/carolijapsihofizickapriprema

Samo jedan trenutak nepažnje može dovesti do nesreće. Tako je u svakoj situaciji, o čemu god da se radi. Ipak, kada se radi o vaspitanju i brizi o deci, to zahteva pažnju, ali na većem nivou. Iako roditelji nikada neće učiniti nažao svojoj deci koju vole, nekada na trenutak "skrenu" pogled sa njih, što je dovoljno da dođe do nesreće.

Jedna takva situacija dogodila se jednom ocu koji je srećom brzom reakcijom uspeo da savlada sve što se desilo. On je brinuo o bebi, a okrenuo se samo na tren da nađe šta će joj obući. Dečak je ležao u kalupu za presvlačenje, a otac je samo na trenutak skinuo pogled sa njega kako bi našao odelo. Beba je krenula da se naglo pomera i uhvatila je dovoljan zalet da može da se okrene i padne. Srećom, otac je na vreme reagovao i uhvatio je i to u padu.


Video se pojavio na jednoj Instagram stranici gde se sugeriše da beba mora imati sigurnosni kaiš. Inače, ovaj video je već dugo viralan te se s vremena na vreme pojavi na stranici poput ove gde se savetuju roditelji. 

Mnogi su bili oduševljeni brzom reakcijom tate, koji je uspeo na vreme da reaguje i zaustavi pad deteta. Beba se mogla povrediti jer bi pala sa velike visine. Neke je ovaj video uznemirio jer je pokazao šta može da se dogodi ako samo na tren skrenete pogled sa deteta.

- Bravo za tatinu brzu rekaciju!

- Svaka čast! - bili su neki od komentara uz emotikone aplauza ispod videa koji je podeljen.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)