Lifestyle

"MISLILA SAM DA IMA VELIKE OČI JER JE TEK ROĐENA" Šok se desio kako je rasla, kada pogledate njeno lice zaledićete se

Komentari su se samo nizali.

06.09.2024 14:50

"MISLILA SAM DA IMA VELIKE OČI JER JE TEK ROĐENA"  Šok se desio kako je rasla, kada pogledate njeno lice zaledićete se
Printscreen/TikTok/vpovmgkn0rz

Na TikToku je osvanuo video jedne novorođene devojčice. Uz video postoji konstatacija mame devojčice da je mislila da sva deca imaju krupne oči kada su mala, ali pravi šok dolazi kasnije.

- Mislila sam da su njene oči tako velike jer je tek rođena - stoji u opisu videa uz niz fotografija devojčice.

Inače, u videu je prikazana devojčica tokom odrastanja. Ono što je zanimljivo su njene krupne, plave oči. Kako je rasla, njene oči su bile sve krupnije i lepše. U međuvremenu je porasla, a kako se razvijala sve je bila dopadljivija. Nema sumnje da će ova mlada dama kada poraste biti prava zavodnica, njenom šarmu niko neće moći da odoli. Sada, devojčica ima krupne plave oči i prodoran pogled od kojeg će mnogima za više godina zastajati dah.

Nakon videa koji je objavljen, nisu mogle da izostanu reakcije na TikToku. Mnogi su oduševljeni devojčicom, a roditeljima su poručili da treba svakodnevno da joj govore koliko je lepa i slatka. 

- Kao osoba koja ima velike oči imam da kažem da ništa neće moći da joj promakne.

- Koliko je slatka.

- I moja beba ima velike oči, menjaju se.

- Imala sam takve oči kada sam bila beba, sada deluju da su manje ali i dalje mogu da ih otvorim jako, pa da izgledaju kao da su baš krupne.

- Kao devojci sa velikim očima tvrdim da je to pravi blagoslov. Nikada nemoj da prestaneš da govoriš koliko su joj lepe - samo su neki komentara ispod videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)