Lifestyle

MANEKENKA SVOJIH 100 KG UTEGLA U SVILENU HALJINU: Dekolte do pupka ističe obline - ovako izgleda žena koja voli sebe!

Ona je napravila revoluciju u modnom svetu.

05.09.2024 18:40

MANEKENKA SVOJIH 100 KG UTEGLA U SVILENU HALJINU: Dekolte do pupka ističe obline - ovako izgleda žena koja voli sebe!
Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Ešli Grejem (36) je najpoznatiji plus sajz model i manekenka koja je svet osvojila svojim bujnim oblinama. Iako ima gotovo 100 kg ona oblači šta god poželi. Na jednom modnom događaju i koktel partiju u Njujorku ona se pojavila u haljini koju bi malo koja dama imala hrabrosti da ponese. 

Atraktivna crnka je upakovala svoje oblo telo u raskošnu svilenu haljinu nežno žute boje. Duboki dekolte do pupka istakao je njene bujne grudi, a imala je i šlic na butini sa jedne strane. 

Samopouzdanje za desetku

Neobičan kroj haljine naglasio je njen struk, a nasmejana Ešli rado je pozirala fotografima. Svoju dugu crnu kosu pustila je da slobodno pada u blagim talasima, dok je licu imala diskretnu šminku. 

Uz haljinu je obukla providne sandale sa otvorenim prstima, dok je u ruci držala malu zlatnu tašnu. Ono što je bilo najupečatljivije je njeno samopouzdanje za čistu desetku. Kako su primetili mnogi na društvenim mrežama ovako izgleda žena koja voli sebe i svaki delić svog tela.

Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ešli ima samopouzdanje za čistu desetku

Ešli je pre dve decenije napravila revoluciju u modnom svetu gde su pre njen bile zastupljene isključivo mršave devojke.

- Ženama sa bujnim oblinama obezbedila sam mesto za stolom za koji pre nismo dobijale poziv - za stolom sa ljudima iz sveta visoke mode koji nas nikada nisu smatrali lepim - rekla je jednom prilikom lepa manekenka. 

Devojka sa licem anđela i telom pored koje ni jedna mršavica nema šanse je srećno udata za Džastina Ervina već 14 godina. 

U braku su dobili tri sina - Isaka i blizance Malahija i Romana. Iako bi neki rekli da je gojazna Ešli je redovno na listi najlepših žena sveta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)