Lifestyle

BABA (82) ĐUSKALA CELU NOĆ NA IBICI: Mladi popadali, a ona "najluđa" - facu njene unuke morate videti! (VIDEO)

Provod je telefonom zabeležila njena unuka Ema.

05.09.2024 06:33

BABA (82) ĐUSKALA CELU NOĆ NA IBICI: Mladi popadali, a ona "najluđa" - facu njene unuke morate videti! (VIDEO)
tiktok/printscreen/emmataylor1x

Ema Tejlor iz Mančestera podelila je na TikToku snimak svoje babe Džoan Hajam (82) kako đuska celu noć na na Ibici. Baka je, na žurku na čuvenoj plaži na španskom ostrvu poznatom po provodu mladih, došla upravo sa svojom unukom. 

Iako je u devetoj deceniji života, živahna bakica je pokazala, ne samo da može da parira mladima, već i da u poznim godinama ima više energije od njih. Dok su mladi, mahom u godinama kao njena unuka, popadali od igranja, ona je nastavila da đuska u istom ritmu.

Živahna bakica

Ema je snimak podelila na mrežama, a vrlo brzo je postao viralan sa više od 800.000 pregleda upravo zahvaljujući njenoj babi. Na snimku je zabeleženo kako sedokosa Džoan sedi ispod baldahina sa unukom dok ispijaju koktele, a potom odlaze na žurku. Baka je pokazala zavidno umeće na podijumu i zadivila mlade svojim igračkim i živahnim plesom. 

U jednom trenutku Džoan je čak dograbila mladića, inače vlasnika kluba u kome je bila sa unukom, i zajedno s njim veselo đuskala. Kako je u pitanju bila žurka u baru na plaži Džoan je odabrala šik crno-beli jednodelni kupaći kostim preko koga je ogrnula belu košulju.

Osim na ovoj žurki, Ema je snimila baku tokom njenog boravka na Ibici. Vesela starica nije se libila da zaigra i na ulici, opet u društvi malog prolaznika. Ona nije propustila ni jednu priliku za provod sa svojom unukom i postala je prava zvezda na žurkama na Ibici. One su boravile u hotelu sa četiri zvezdice na Ibici.

Niko se nije suzdržao od komentara

Post koji je Ema okačila privukao je veliku pažnju, pa su se komentari samo ređali.

- Odbijam da poverujem da ova žena ima 80 godina.

- Svaka čast bako, imaš više energije nego ovi mladi.

- Možda ima 80 godina, ali je zauvek mlada u duši!

- Dragi budući unuci, ovo su moji ciljevi ... Imajte to na umu! Strašno volim ovakve bakice,  ja ću biti još gora u njenim godinama - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)