Lifestyle

SVI ZNAMO BEBU IZ TELETABISA, A DANAS IZGLEDA OVAKO: Ima 30 godina, a ovaj osmeh i plave oči bismo uvek prepoznali!

Bivša dečija zvezda pojavila se u jednoj emisiji sa sopstvenim detetom i iznenadila sve.

07.08.2024 12:11

SVI ZNAMO BEBU IZ TELETABISA, A DANAS IZGLEDA OVAKO: Ima 30 godina, a ovaj osmeh i plave oči bismo uvek prepoznali!
Printscreen/Youtube/Andy Lafourcade

Skoro svako od nas seća se Teletabisa koje vezuje za detinjstvo i svako jutro pred odlazak u školu. Četvoro razdraganih stvorenja ulepšavalo je svakom detetu dan a nisu bile retke situacije da pred ekran stanu i odrasli i opuste se uz njih. Beba koja se poput sunca smeškala svako jutro kako junacima ove dečije serije tako i nama, se zove Džes Smit, danas ima 30 godina - i postala je mama.

Džes Smit koja je glumila čuvenu bebu pojavila je su emisiji "Ovo je jutro" sa Niki Smedli (53) koja je glumila La-La i Džonom Simitom (60) poznatim kao Dipsi. U emisiji se bivšoj dečijoj zvezdi pridružila  i petomesečna beba Popi dok se Džes u intervjuu osvrnula na to vreme kada se pojavljivala u Teletabisima. Ona je otkrila kako su njeni prijatelji uglavnom upoznati sa njenom slavom i da često drugima pričaju o njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

- Moj partner Riki to govori svima a pored njega i njegova ali i moja porodica. Svi pričaju o tome, tako da nije važno gde idem, svi znaju - rekla je ona tom prilikom.

Nekada većini dece omiljena beba, otkriva da je ulogu u ovoj britanskoj dečijoj seriji dobila na zanimljiv način i to tokom jedne posete bolnici. 

- Vergali su me u bolnici. Očigledno sam u to vreme bila beba koja plače. Jedini način da mama izađe na kraj sa mnom je bio da me odvede u bolnicu kod babica, a to je bila najudaljenija tačka u selu, ali me je odvela. Producent je bio tog dana tu i tražio je da mu se proslede imena beba. To je verujem bila mini audicija i tako sam dobila ulogu - otkriva Džes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

Voditelji emisije su mladoj mami rekli kako se njene svetloplave oči nisu nimalo promenile i upitali je da li bi mala Popi mogla da krene njenim stopama, što je ona oduševljeno dočekala rekavši kako bi volela da je vidi u toj ulozi i kako je nasleđuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

Britanska dečija serija koja je bila namenjena predškolskom uzrastu dokumentovala je dešavanja nestašnih stvorenja Tinki Vinki, Dipsi, La-La i Po u Teletabilendu i trajala je od 1997. do 2001. godine ali je ponovo bila pokrenuta 2014. godine, prenosi The Sun.

Junakinja omiljene serije najmlađih je na svojoj Instagram stranici dokumentovala i delila detalje iz trudnoće kao i sa babina. Poznatu dečiju zvezdu na ovoj mreži prati 12.000 ljudi, a ona svakodnevno objavljuje najlepše trenutke sa svojim partnerom i petomesečnom ćerkom Popi.

Iako je mnogi na prvi pogled ne bi sigurno povezali sa popularnom bebom iz serije, ako se dublje zagledaju nebesko plave oči i velike trepavice će naslutiti da je taj pogled i osmeh i te kako svima poznat.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)