Lifestyle

NEKADA JE POZIRALA ZA ČASOPISE, SADA ISPIRA USTA VODOM IZ KONTEJNERA: Slavna manekenka postala beskućnica, ŠOK-FOTKE

Sudbina ove prelepe plavuše okrenula se u trenutku.

05.08.2024 15:41

NEKADA JE POZIRALA ZA ČASOPISE, SADA ISPIRA USTA VODOM IZ KONTEJNERA: Slavna manekenka postala beskućnica, ŠOK-FOTKE
LESE / RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Loni Vilison, nekadašnja zvezda modnih pista i bivša supruga glumca Džeremija Džeksona, suočila se s teškim životnim izazovima nakon turbulentnog razlaza s njim. Brak između Loni Vilison i Džeremija Džeksona završio se fizičkim okršajem, u kom je Loni zadobila teške telesne povrede, uključujući slomljena rebra, povredu vrata i brojne modrice i ogrebotine po licu. Ovaj dramatičan događaj obeležio je kraj njihovog braka 2012. 

Sve joj se srušilo u trenu

Nakon gubitka posla i stresa koji je usledio Loni je doživela nervni slom 2016. Usledili su gubitak stana, automobila i prijatelja, što je dodatno pogoršalo njenu situaciju. Bivša manekenka se našla na rubu društva, suočena s ozbiljnim izazovima. Nakon gubitka posla Loni se suočila sa zavisnošću od droge i alkohola, što je dovelo do dramatičnog fizičkog i emocionalnog pada. Fotografije koje su kružile internetom prikazivale su Loni u zapuštenom stanju, daleko od slike koju su ljudi pamtili s modnih pista. Ipak, ona se bori za sebe i svoj život, te kopa po kontejneru tražeći hranu. Odbila je pomoć drugih i želi sama da se bori za sebe, iako se nalazi u teškoj životnoj situaciji.

Profimedia

Ovako je Loni nekada izgledala

Njen bivši suprug je popularan po ulozi Hobija Bjukenona u televizijskoj emisiji  "Baywatch" (Čuvari plaže).

Dejli mejl je u maju ove godine objavio fotografije bivše manekenke kako koristi vodu iz kontjenera da opere usta. Mnogi ne mogu da poveruju da je to ista ona žena koja je pozirala za popularne časopise.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)