Zanimljivosti

NEKADA JE LOMILA MUŠKA SRCA, A DANAS KOPA PO KONTEJNERIMA: Sećamo se bujnog poprsja i zanosnog osmeha čuvene manekenke, a sad je ne prepoznajemo

Ovaj prizor nikome ne pada lako.

02.05.2024 14:49

NEKADA JE LOMILA MUŠKA SRCA, A DANAS KOPA PO KONTEJNERIMA: Sećamo se bujnog poprsja i zanosnog osmeha čuvene manekenke, a sad je ne prepoznajemo
Profimedia

Svi se sećaju da smo tokom 2000-ih imali prilike da vidimo nekada poznatu plavušu Loni Vilison koja je harala modnim pistama u Americi i svi se sećaju njenog atraktivnog izgleda, bujnog poprsja i osmeha koji razoružava svakoga. Tada je bila udata za poznatu zvezdu nekada popularnme serije "Čuvari plaže", Džeremija Džeksona, i par se venčao 2012. godine.

Kako nije sve išlo onim tokom kako su zamišljali u braku, par se razišao nakon mnoštvo nesuglasica ali i fizičkog okršaja kada je na nesrećnu manekenku nasrnuo sada bivši muž. Manekenka je pretrpela velike telesne povrede, modrice i ogrebotine po licu i telu.

Profimedia

Bila je lutka sa naslovne strane, a danas je beskućnica koja kopa po kontejnerima

Rastanak sa bivšim supružnikom je nažalost pokrenuo za sobom niz drugih nesrećnih događaja za manekenku, pa je ona 2016. godine doživela nervni slom. To se kako su prenosili strani mediji desilo kao posledica gubitka posla, nakon čega je manekenka ostala i bez stana, automobila ali i nečega za šta je mislila da joj je jedino preostalo - prijatelja. Ona je tada radila u jednom hirurškom centru kao asistentkinja a nakon dobijanja otkaza odala se porocima. 

Loni je usnimljena kako u pocepanim pantalonama gura kolica u kojima je sakupila sve što je našla na kontejneru. Srceparajuća slika, kako prenosi The Sun prikazuje nekada atraktivnu manekenku kako pretura po uličnim kontejnerima ne bi li pronašla nešto za jelo kako bi pregurala još jedan dan.

Nekada je živela okupana u luksuzu, a danas je beskućnica.

 

 

Bivša manekenka se nakon niza emotivnih i finansijskih slomova, odala drogi i alkoholu, a potresne fotografije i snimci nje obišli su internet dok je javnost ostala zapanjena ne prepoznajući da se radi o nekada velikoj zvezdi za kojom su muškarci uzdisali.

Sudeći po fotografijama i snimcima koji svakodnevno preplavljuju Internet a gde manekenka vuče za sobom kolica, vrlo zapuštena i poput beskućnika, mnogi su shvatili da joj je potrebna pomoć, međutim Loni je otkrila jednom prilikom kako izgleda prljavo i ofucano da je ne bi napadali na ulici i da ne bude s***ualno zlostavljana. Takođe je svojevremeno za britanski The Sun izjavila kako "ne želi ničiju pomoć" i kako je "nije briga ni za koga".

 

Vilsonova je otkrila kako ju je udarila struja  da zbog toga ne može da miruje već mora da se kreće, jer joj statičnost ne odgovara. Iako su je prijatelji i porodica nagovarali da ode na kliniku za odvbikavanje ona je to odbila.

 

Dok se Loni bori sa zavisnošću i uličnim životom, njen bivši suprug uspeva da ostane čist i sada je vodeća figura na fitnes sceni LA-a objavljujući mišićave slike na svojoj Instagram stranici. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

fdsafdsa

02.05.2024 22:10

hehehe to je ta amerika