Zanimljivosti

OVO JE VAŽNA FOTKA ČIJU SU OBJAVU SVI ČEKALI: Kejt i Vilijam ponovo prekršili protokol - digla se bura na mrežama!

Obožavatelji širom sveta su ovo iščekivali.

02.05.2024 11:39

OVO JE VAŽNA FOTKA ČIJU SU OBJAVU SVI ČEKALI: Kejt i Vilijam ponovo prekršili protokol - digla se bura na mrežama!
Profimedia

Kensingtonska palata objavila je novu sliku princeze Šarlote koja obeležava svoj deveti rođendan. Iznad fotografije je palata napisala sledeće: "Srećan 9. rođendan, princezo Šarlot! Hvala vam na svim ljubaznim porukama danas."

Princeza Šarlot danas ima devet godina, a kraljevski posmatrači širom sveta su željno iščekivali novu sliku devojčice. Kensingtonska palata obično objavljuje portrete dece iz Velsa rano ujutru kako bi obeležila njihove rođendane.

Međutim, princeza Kejt i princ Vilijam su prekršili svoj protokol, tj. tradiciju objavljivanja, nakon što su prošlog utorka popodne podelili fotografiju princa Luija, a ne u ponoć na njegov rođendan, kao što je uobičajeno sa novim kraljevskim portretima. Takođe su podelili neviđenu fotografiju sa venčanja kako bi obeležili 13. godišnjicu braka.

 

Mnogi su se pitali da li će budući kralj i kraljica podeliti novi snimak svoje jedine ćerke, nakon posledica njihovog blama sa Fotošopom ranije ove godine, ali ipak su to učinili pre nekoliko minuta.

 

Portret Kejt i njene dece za Dan majki, objavljen 10. marta, povuklo je više foto agencija nakon što je otkriveno da je slika značajno izmenjena.

Manje od dve nedelje kasnije, Kejt Midlton je u emotivnom videu objavila da ima rak i govorila o potrebi da zaštiti svoju mladu porodicu.

Rebeka Ingliš iz Mail-a otkrila je da je par u početku odlučio da uopšte ne izdaje saopštenje s obzirom na njihove nedavne apele na privatnost u tako nezgodno vreme za njihovu porodicu, ali su se predomislili jer su želeli da se zahvale fanovima na ljubaznim željama princu Luiju.

Matt Porteous / Avalon / Profimedia

Kejt i Vilijam sa decom

A u razgovoru sa kraljevskim stručnjakom The Express-a, Ričardom Ficviljamsom saznalo se da su Kejt i Vilijam, odlučili da objave fotografiju, verovatno bilo mnogo diskusija o najboljem pristupu, s obzirom na bes oko Kejtinog uređene fotografije za Dan majki.

Dodao je da bi nedostatak žurbe sa Luijevom rođendanskom fotografijom moglo da "naglasi njenu potrebu za vremenom, prostorom i privatnošću koju je tako dirljivo izrazila" u video poruci u kojoj otkriva da ima rak.

Ranije ove godine, princeza od Velsa je detaljno opisala kako su otkrivene ćelije raka, dok je bila na operaciji zbog drugog stanja u januaru.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)