Lifestyle

HANA JE BALERINA KOJA JE ODLUČILA DA ŽIVI NA FARMI: Ima osmoro dece sa MILIONEROM, zbog ovog misle da je ZATOČENA

Čak se i porodila u kući.

01.08.2024 10:56

HANA JE BALERINA KOJA JE ODLUČILA DA ŽIVI NA FARMI: Ima osmoro dece sa MILIONEROM, zbog ovog misle da je ZATOČENA
TikTok/ballerinafarm

Hana Nilman ima 33 godine i osmoro dece. Ona je bivša balerina koja trenutno živi na ogromnom imanju sa suprugom i decom. Pre nego što je upoznala supruga bila je uspešna balerina, ali nakon prvog susreta ubrzo su stupili u vezu, a posle dva meseca je verio. Danas, ona živi mnogo drugačije nego pre, ali ne krije da je zadovoljna i srećna iako mnogi misle da nije tako.

Ona je sada prava domaćica. Svaki obrok je ručno spremljen, kod njih nema naručivanja hrane. Hleb mesi sama, brine se o bašti, kravama, redovno ih muze, ali ima i ostale životinje. Decu je vaspitala isto tako, pa starija, muška deca idu sa ocem i pomažu mu oko poslova, a devojčice su uglavnom sa njom u kući. U jednom periodu života oni su živeli u Brazilu, ali kako je jednom prilikom istakla, tamo nisu bili srećni.

- Danijel i ja smo odrasli kao gradska deca. Bili smo fascinirani životom na farmi dok smo živeli u inostranstvu u Brazilu zbog Danijelovog posla. Dok bi većina njegovih saradnika u Brazilu odlazila na plažu vikendom, mi smo odlazili u unutrašnjost, diveći se poljoprivrednoj zajednici u zemlji - piše na njihovom sajtu.

Sada, ona je popularna na društvenoj mreži TikTok gde je prati skoro 10 miliona ljudi. Svaki video koji objavi ima takođe milionske preglede, a ono što je zanimljivo je da se poslednji put porodila u kadi kod kuće. Takođe, neki nisu oduševljeni njihovim životom i misle da je ona protraćila svoj talenat zarad njegove želje i života na farmi. Takođe, mnogi smatraju da ona sada nema kud jer živi kod muža koji je milioner, a imaju osmoro dece.

Snimak gde se ona porađa u kadi, objavila je takođe javno. Njena druga deca su trčala okolo. Mnogo su time bili šokirani i tvrdili su da "deca nemaju šta da rade oko nje, dok se ona porađa".

Snimak je objavila bez ikakve cenzure, vidi se krv i momenat kada uzima tek rođenu bebu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)