Lifestyle

GENIJALAN TRIK KAKO DA DOBIJETE BESPLATNU HRANU U HOTELU: Ako ovo uradite garantujemo vam jeftiniji boravak

Trebaće vam pomoć mame.

23.07.2024 09:30

GENIJALAN TRIK KAKO DA DOBIJETE BESPLATNU HRANU U HOTELU: Ako ovo uradite garantujemo vam jeftiniji boravak
Printscreen/TikTok/thejuliabaird

Jedna putnica otkrila je jednostavan način da besplatno dobije grickalice i piće u hotelu. Sve što je potrebno je brz telefonski poziv uz malo ljubaznosti, tvrdi tiktokerka. Zvezda na društvenim mrežama je objavila jedan video koji je postao viralan i pokazano je kako ovaj trik funkcioniše.

Kada god boravite u hotelu, pobrinite se da neko pozove i zatraži da vam prirede "nešto posebno". Julia objašnjava:


- Svaki put kada putujem, moja mama zove hotel da mi priredi nešto posebno, čak i ako nije neka posebna prilika. Trenutno sam u Vankuveru, putujem zbog posla, i moja mama je pozvala hotel i zamolila ih da mi spreme malu poklon korpu.
@thejuliabaird Replying to @Zoe 🫶🏼 Mama knows best! Should i share more of her hotel/travelling tips?!  #hotelhacks #travelhacks #hoteltips #traveltipsandhacks ♬ original sound - Julia


Zatim snima sebe kako ulazi u sobu i otkriva malu gomilu poslastica uključujući kokice, slatkiše i voće.

- Pogledajte ovo - bukvalno od moje mame - besplatno. Nisam samo dobila besplatne grickalice, već su mi takođe napisali malu čestitku. Ako vaša mama i vi ne zovete hotel svaki put kada putujete, radite nešto pogrešno - tvrdi ona i otkriva da uz malo ljubaznosti možete da dobijete poklon.

Kako dobiti besplatan poklon?

Postoji tehnika za dobijanje besplatnih poklona. Julia je objavila još jedan video sa svojom mamom objašnjavajući kako to radi. Mama je objasnila da je ključno da izgradi dobar odnos sa osobom na drugom kraju linije.

- Kažem im malo o sebi i kome bih želela da pošaljem poklon, i samo vidim da li mogu učiniti nešto da boravak bude malo posebniji za tu osobu - rekla je njena mama.

Mama upozorava da se ne traži ništa konkretno, već jednostavno pita da li mogu nešto da učine za nju, uz naglasak da je to za posebnu priliku.

- Nećete dobiti ako ne zatražite - ističe, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)