Zanimljivosti

KRENULI SU AVIONOM SA LETOVANJA PA PRIMETILI DA IM NEMA DOKUMENTARA: Na aerodromu je usledila drama, ovakvom raspletu se niko nije nadao (VIDEO)

Kada su pogledali svoje torbe, shvatili su da mogu da propuste let.

09.02.2024 16:21

KRENULI SU AVIONOM SA LETOVANJA PA PRIMETILI DA IM NEMA DOKUMENTARA: Na aerodromu je usledila drama, ovakvom raspletu se niko nije nadao (VIDEO)
Printscreen/TikTok/zoeyno

Putovanje na neku egzotičnu destinaciju je posebno čekanje za svakog od nas i iskustvo koje pamtimo godinama. Posebno kada su neke udaljene destinacije na koje se ne ide tako često ili mnogi nemaju priliku da odu čak ni jednom. 

shutterstock.com

Putovanja otvaraju nove vidike

Jedan bračni par je odlučio da svoj letnji odmor provede na Tajlandu. Vraćajući se kući, na aerodromu su shvatili da su zaboravili svoje pasoše u sobi hotela koji je u tom trenutku od njih bio udaljen sat vremena. Razočarani i potpuno izgubljeni u celoj situaciji čekali su bespomoćno na aerodromu, motociklistu kojeg su unajmili da im iz hotela donese pasoše nadajući se da će on stići brže. Za to vreme su se molili da let bude odložen. 

Žena je u međuvremenu izašla ispred do ivičnjaka kako bi sačekala motociklistu da donese pasoše. Za to vreme njihovi koferi su bili spremni za ukrcavanje i vreme do leta je polako isticalo. Na sreću supružnicima je motociklista javio da stiže, a budući da ga nisu puštali gore, ona je morala da dotrči po pasoše. Napokon joj je laknulo kada je uzela dokumenta u ruke zahvalivši i plativši mladom gospodinu, a onda se vrlo brzo vratila trčeći gore kako ne bi propustila let. Stresno i neprijatno iskustvo supružnici su podelili sa pratiocima, pokazvši na kraju srećnu fotogrfiju njih dvoje iz unutrašnjosti aviona.

- Kako ste pronašli tog divnog anđela da to učini za vas!!

- Zaista ne razumem kako ste mogli da zaboravite pasoše. Ja ih proverim barem tri puta pre nego što krenem.

- Ovo se isto desilo mom suprugu. Zamenio je svoj pasoš sa pasošem naše ćerke. Morala sam da mu ga nosim na aerodrom.

- Izgubila sam dah umesto tebe, hvala Bogu da si uspela- bili su neki od komentara.

Iako su mnogi osudili ljude kako su nespremni otišli na svoj let, u odeljku za komentare mnogi su podelili slična iskustva rekavši da se takve stvari jednostavno događaju.

Mnogima nije bilo jasno na koji način je ovaj bračni par uspeo da iskordiniše celu situaciju i pronađe adekvatnog čoveka koji će im pomoći ali je bilo onih koji su rekli da je vrlo vrovatno da su pozvali hotel i da hotel ima u svom sklopu servis za dostavu zaboravljenih stvari i slično te da su na vrlo brz i efikasan način intervenisali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)