Zanimljivosti

DONELA JE ODLUKU KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Jedna majka prodala je kuću, a kada vidite gde sada živi svi ćete joj pozavideti (FOTO)

Srećan život je nekada možda jednostavno imati mir.

05.02.2024 16:00

DONELA JE ODLUKU KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Jedna majka prodala je kuću, a kada vidite gde sada živi svi ćete joj pozavideti (FOTO)
Printscreen/TikTok/gabryellake

Dobro materijalno stanje i novac  mnogi vezuju za pojam sreće i veruju da materijalnim bogatstvom mogu sve kupiti. Ipak, oni koji ga imaju, priznaće vam kako su nekada željni samo tople reči i jednostavno mira koji im fali. Nekada su, kako kažu, najjednostavnije stvari zaista najskuplje i do njih je teško doći. Ali je za mnoge opet dostižno i to kada shvate šta zaista žele. Jedna Tiktokerka je podelila na ovoj mreži kako je njena mama zamenila svoj regularni život avanturističkim i nečim što joj pre svega pruža mir i opuštanje

shutterstock.com

Mnogi zamišljaju idealan život u putovanju boraveći na pučini

Ona je otkrila u snimku kako je njena majka odlučila da proda svoju kuću i nasuprot tome kupila je jedrilicu kojom putuje te je život na kopnu zamenila onim na moru.

U snimku se vidi kako njena majka uživa na morskoj pučini, putujući ovom jedrilicom dok leži na palubi i uživa u beskonačnom horizontu i plavetnilu koje se pruža pred njom. Gabrijel koja je ovekovečila ovaj snimak, je na zahtev svojih pratilaca pokazala kako izgleda unutrašnji deo jedrilice i gde oni žive. Ona u svom sastavu ima dve sobe, svaka za njih dve kao i kupatilo, kuhinju i mesto za rad. Na osnovu onoga što je predstavila imaju adekvatne uslove za život, a devojka je osmehom poručila svima da uživaju tu gde jesu. U opisu njene biografije stoji da je njena rezidencija na Karibima.

- Plašila bih se ajkula.

- Mislim da bi mi se dopao ovaj mali život

- Ovako je moja porodica živela kada sam imala 9 godina.

- Šta je sa olujama?

- Kraljevska energija- bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili kako je ovo cilj skoro svakog čoveka i da je sloboda u svakom smislu neprocenjiva. Tiktokerke su poručile devojci da njena majka zaista zna da uživa i da bi one slično uradile na njenom mestu.

 

Influenserka je objasnila da su njih dve trenutno stacionirane na Karibima i da se ne udaljavaju zbog lošeg vremena daleko te da putuju od ostrva do ostrva. Iako su neki od korisnika mreže priznali kako i pored toga da imaju sav novac ovog sveta, ne bi živeli na moru, drugi su rekli da je ovo definicija života i da treba uživati u prilikama koje nam se pružaju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)