Lifestyle

NAJBOGATIJA DECA NA SVETU NE ZNAJU ZA SIROTINJU: Sa šest godina pokreće brend, a roditelji su tu da poguraju "talenat"

Od rođenja žive u izobilju.

11.07.2024 16:40

NAJBOGATIJA DECA NA SVETU NE ZNAJU ZA SIROTINJU: Sa šest godina pokreće brend, a roditelji su tu da poguraju "talenat"
Karadshow/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Deca poznatih žive živote iz snova. Imaju milione, a da nisu prstom mrdnuli. Među njima nalaze se i članovi kraljevske porodice, ali i deca pevačice, starlete kao i popularnog para.

Princeza Šarlot od Kembridža: 5 milijardi dolara

Princeza je srednje dete princa Villijama i princeze Kejt. Iako je pisano da se od osmogodišnjakinje očekuje da dobije posao, umesto da joj pomažu roditelji.

i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza Šarlot od Kembridža

Oni ne žele da im deca budu iskompleksirana. Trenutno, princeza Šarlot nema posao, a takođe nije dobila nasledstvo, tako da je njena vrednost određena vrednošću za ekonomiju Ujedinjenog Kraljevstva u smislu njene sposobnosti da podstakne milijarde u prodaji, piše Reader's Digest of Australija.

Princ Džordž Aleksandar Luis: 3,6 milijardi dolara

Devetogodišnji princ Džordž najstarije je dijete Vilijama i Kejt, treći u redu za britanski presto.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Džordž Aleksandar Luis

Baš kao i njegovoj sestri, Šarlot, njegova vrednost određena je njegovom vrednošću za vođenje  zemlje i njegovom sposobnošću da podstakne milijarde u prodaji.

Blu Ajvi: 720 miliona dolara

Ona ima 12 godina i najstarija je ćerka pevačice Bijonse i repera Džejzija. Osim svoje imovine i ulaganja u nasledstva, koji čine najveći deo njene neto vrednosti, ona ima zasluge za produkciju i pisanje pesama, što je jednako honorarima.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona ima 12 godina i najstarija je ćerka pevačice Bijonse i repera Džejzija

Napisala je pesmu za album muzičke podloge za Diznijev live “The Lion King: The Gift” iz 2019. Osim toga, pripovedala je verziju audio knjige “Hair Love”.

Stormi Vebster: 410 miliona dolara

Šestogodišnja Stormi Vebster najstarije je dete Kajli Džener i repera Travisa Skota. Poput ćerke Bijonse, Stormi ima imovinu i ulaganja.

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stormi Vebster

Međutim, njena mama, Kajli, zadirkivala je da je Stormi blizu pokretanja vlastitog brenda, što znači da će neto vrednost devojčice verovatno rasti velikom brzinom.

Harper Seven Bekam najbogatija devojčica

Harper, ćerka čuvene Viktorije i Dejvida Bekama, već od samog začeća bila je predmet brojnih spekulacija i interesovanja javnosti. Kada je konačno došla na svet 10. jula 2011. godine, vest o njenom rođenju odjeknula je širom sveta. Malo ko je mogao da predvidi da će upravo Harper postati inspiracija za potpuno novi koncept odeće nazvan "Mama i ja", koji je osmislila njena majka, Viktorija Bekam.

TOT / Goff Photos / Profimedia

Harper, ćerka čuvene Viktorije i Dejvida Bekama, već od samog začeća bila je predmet brojnih spekulacija

Od prvih dana svog života, ova devojčica je bila redovan gost na gotovo svim modnim revijama, privlačeći pažnju svojim sofisticiranim i besprekornim stilom. U odnosu na druge, njeno bogatstvo je nemerljivo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)