Lifestyle

KADA SE PORODILA POZVALA JE OČUHA: Saopštila mu tajnu koju je dugo čuvala, "pao" od šoka i plakao (VIDEO)

Nakon što mu je rekla odluku nije mogao da se smiri.

25.06.2024 19:00

KADA SE PORODILA POZVALA JE OČUHA: Saopštila mu tajnu koju je dugo čuvala, "pao" od šoka i plakao (VIDEO)
tiktok/printscreen/kirsty.nelson

Kirsti Nelson je mlada mama koja je u maju na svet donela dečaka. Odlučila se za ime koje će mu dati, ili je bar to tako predstavila svojoj majci i očuhu da bi joj iznenađenje uspelo. Naime, u videu koji je objavljen vidi se kako Kirsti leži jer se tek porodila, a između ostalog, i očuh je došao da je vidi. Ljubi je u ruku i proverava da li je dobro zato što se tek porodila. Kada mu odgovara na pitanje i spominje bebu koju je rodila, govori i njegovo ime, a očuh shvata da je to njegovo ime. Od tog momenta on ne može da zadrži suze.

Ova odluka njega je slomila, zbog čega je spustio glavu i počeo da plače bez prestanka. Kirsti takođe nije mogla da se suzdrži, tresla se i plakala. Očigledno, Kirsti je na ovaj način želela da se zahvali očuhu za sve što je uradio za nju tokom života. Ovaj emotivni video na TikToku osvojio je srca mnogih ljudi, i prikupio je više od 20 miliona pregleda.

- Govorim svom očuhu da ću dati sinu ime po njemu - pisalo je u opisu videa koji je postavljen na TikToku.

@kirsty.nelson

pov: telling your step dad you named your son after him 🫶🏻

♬ These Memories - Hollow Coves

Nakon toga, ređali su se komentari oduševljenih korisnika pomenute društvene mreže:

- To ti nije očuh već otac.

- Ne mogu da prestanem da plačem.

- Činjenica da je tvoj očuh ovako reagovao znači da si uradila pravu stvar. Tvoj očuh je neverovatan! I ti si. Očigledno si veoma ponosna na njega. 

- Trudna sam sa svojim prvim detetom. Moj očuh se zvao Danijel. Prošao je u haos u životu, ali smo proveli sedam najlepših godina. Sina ću nazvati Danijel po njemu.

- Žao mi je što moje dete neće upoznati kakvog dedu bi imao - pisali su očigledno emotivni korisnici na društvenoj mreži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)