Telo

NIKADA NE BISTE POGODILI ŠTA JE OVO I GDE SE NALAZI: "Odličan rad, ali ovde bi to bilo za poziv policiji!" (VIDEO)

Tatu umetnica se pohvalila ogromnom tetovažom koja je završena posle 10 sesija, a predstavlja lik Džokera.

17.10.2024 17:25

NIKADA NE BISTE POGODILI ŠTA JE OVO I GDE SE NALAZI: "Odličan rad, ali ovde bi to bilo za poziv policiji!" (VIDEO)
Instagram-titova__tattoo

Tetovaže su u današnje vreme postale moderna i popularna forma ličnog izražavanja. Mnogi biraju različite motive i stilove, ali ipak se veoma malo njih odlučuje na smeo korak da istetovira cela leđa. Jedan takav hrabar pojedinac je muškarac koji je odabrao da svoja leđa ukrasi likom Džokera, jednog od najprepoznatljivijih i najsloženijih likova iz sveta stripa i filma.

Džoker, poznat po svom jezivom osmehu koji nikada ne napušta njegovo lice, predstavlja simbol haosa i ludila, ali i duboke unutrašnje borbe. U ovoj tetovaži, umetnik je izuzetno verno dočarao taj osmeh, koji deluje gotovo živahno. Kada se leđa pomeraju, mimika Džokera se menja, osmeh se širi, a izraz lica dobija novu dimenziju. Ova dinamičnost čini tetovažu ne samo umetničkim delom, već i vernim prikazom emocija i pokreta i to na ljudkom telu.

Tetoviranje celih leđa zahteva ne samo hrabrost, već i posvećenost. U ovom slučaju, muškarac ne samo da nosi Džokera na svojim leđima, već i sve njegove složenosti. Ovaj izbor može biti inspiracija za mnoge, ali i podsećanje na to koliko tetovaže mogu biti lične i značajne. Na kraju, umetnost tetoviranja pruža priliku da se izraze identiteti i unutrašnji svetovi, čak i kroz likove koji su istovremeno fascinantni i zastrašujući.

- Konačno mogu da pokažem rezultat, potpuno završena leđa, urađeno za 10 seansi. Hvala na strpljenju i ovako zanimljivoj ideji, radila sam sa velikim zadovoljstvom - piše u opisu objave.

Video je samo na Instagramu dobio blizu dva miliona sviđanja, a komentari su se nizali.

- Izgleda kao da treba da pogledam komentare.

- Nikada ne bih izašla sa ovim čovekom. Imala bih osećaj da je ovo njegov alter ego. Svako ko toliko voli Džokera mi sve govori bez ijedne reči.

- To je verovatno najbolja tetovaža na leđima koju sam ikada videla.

- Kako je ovo uopšte moguće, uzeti u obzir anatomiju tako detaljno da mimika tako oživi… Nemam reči.

- Užasno, ali u isto vreme neverovatno.

- Veoma je kul, ali s godinama će prestati da se smeška.

- Ovo je prosto čista umetnost!

- Osim toga što lično ne bih uništila leđa ovakvom tetovažom, moram reći da je ovo vrhunski crtež… Apsolutna umetnost... Trodimenzionalno se vidi u pokretima... Veoma realno.

- Odličan rad, ali ovde u Brazilu, to bi bilo za poziv policiji!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)