Telo

ŠTA TO RADIŠ, ANJA?! Mislili smo da je Mitova nežna, ali od ovog njenog snimka iz teretane zastaje dah: "Kakve su to noge..."! (VIDEO)

Atraktivna plavuša zablistala je bez trunke šminke i pokazala da je u top-formi.

05.10.2024 15:20

ŠTA TO RADIŠ, ANJA?! Mislili smo da je Mitova nežna, ali od ovog njenog snimka iz teretane zastaje dah: "Kakve su to noge..."! (VIDEO)
A.H./ATAImages

Glumica i voditeljka Anja Mit (32) važi za nežnu, platinastu plavušu kakvu je pamtimo iz mnogobrojnih serija. Njena duga plava kosa, stas i glas dodatno joj daju na nežnosti. Upravo zato je mnoge njene fanove iznenadio snimak koji je objavila na Instagramu

Naime, Anja je objavila video iz teretane na kome se vidi koliko naporno vežba. Mnogi se nisu nadali da bi upravo ovde mogli da zateknu glumicu manekenske građe. Ipak, ona je pokazala da redovno radi na održavanju forme, a usledile su i veoma naporne vežbe na spravama, kao i one dodatne s ozbiljnim tegovima.

Trenirala je u crnim helankama koje su istakle njene duge, vitke noge, dok je gore ponela maleni top koji jedva da joj je prekrio grudi. Mnogima nije promakao ni bujan dekolte koji je izvirivao iz topa. Do izražaja je došao i njen zategnut stomak. 

Primetno je da Anja nije nosila ni trunku šminke, a plavu kosu srednje dužine pustila je da joj pada iza leđa. Lepotici kakva je ona šminka samo dodatno istakne lepotu, ali ona je poznata kao neko ko se ne libi da objavi fotografije i snimke gde je i bez imalo mejkapa. 

- Zvučne misli u mojoj glavi posle vođenja programa dva Disney koncerta u jednom danu - kratko je napisala ona u opisu snimka.

Objava je naišla na veliki broj sviđanja, kao i reakcija njenih pratilaca.

- Vau baš si smršala - 

- Divne helanke… -

- Kakve noge... -

- Prelepa si -  

- Obožavam te, Anja! - 

Podsetimo, Anja godinama vodi uspešnu karijeru, a publika ju je gledala u serijama "Komšije", "Senke nad Balkanom" i "Istine i laži". Pre dve godine udala se za pilota Ognjena Vesića i otad joj ne silazi osmeh s lica. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)