Telo

IMA DVE ĆERKE I NI DANA TRENINGA: Ovo je tajna savršene linije Jelene Karleuše, dve namirnice ne bi ni pomirisala

Otkrila je šta jede.

29.09.2024 12:09

IMA DVE ĆERKE I NI DANA TRENINGA: Ovo je tajna savršene linije Jelene Karleuše, dve namirnice ne bi ni pomirisala
ATAImages, Prva/Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša važi za jednu od najzgodnijih na našim prostorima. Vidno je smršala, te bi mnogi rekli da je ovo njeno najbolje izdanje do sada. Iako je oduvek bila zgodna, sada je promena izuzetno vidna, te bi možda pomislili da je reč o plastičnoj hirurgiji, a pevačica je jasno poručila da sve može, ali trbušnjake ne možeš da napraviš, a da izgledaju kao kod nje. Svesna je predrasuda koje postoje prema njoj.

- Ne treniram. Svi misle... Kada pitaš prosečnog građanina Balkana, predrasude su takve da sam ja ili fotošopirana ili sva izoperisana - počela je pevačica koja u poslednje vreme sve češće dobija lepe komentare na račun vitke linije.

Foto: Miloš Miletić

Kako je smršala pevačica Jelena Karleuša


Progovorila je o svojoj vitkoj liniji.

- Ja moram da kažem da na ovom stomaku nema. Pločice i trbušne mišiće ne možeš da napraviš plastičnom hirurgijom - rekla je u emisiji na PRVA TV i dodala:

- Ovaj stomak ima tri reza, ne dva nego tri. Dva carska reza i jedan od slepog creva. Tako da je ovaj stomak preživeo sve i svašta, ali nije plastičnu hirurgiju i to je samo zato što ne jedem mrtve životinje, ne jedem slatkiše...

Zen/ATAImages

Karleuša zgodnija nego ikad


Jednom prilikom, Jelena je otkrila da je zbog stresa jela više nego što bi trebalo.

- Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma. Jednog dana sam se probudila i rekla: "Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre".

Obratila se stručnoj osobi.

- Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim. Sada često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva meseca izgubila 10 kilograma - ispričala je Jelena tada, preneo je Stil, a mnogima je poznato da ona godinama ne jede meso, te tvrdi da zbog toga nikada nije bolesna.

- Nikad nisam bolesna i smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa. Hranim se velikom količinom voća i povrća. Mnogi će se iznenaditi, ali nikada nisam popila kafu. Dnevno pijem tri litra vode, a slatkiše prezirem. Sve to doprinosi mojoj vitkoj liniji - poručila je jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)