Telo

GLUMICA UVEK BLISTA NA CRVENOM TEPIHU: Na fotografijama sa plaže neverica - mršava kao SKELET i bela kao AVET! (FOTO)

Na prestižnim događajima je uvek tip-top, dok uživo strava i užas!

18.09.2024 07:07

GLUMICA UVEK BLISTA NA CRVENOM TEPIHU: Na fotografijama sa plaže neverica - mršava kao SKELET i bela kao AVET! (FOTO)
Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Glumica Dakota Džonson je nedavno na prestižnoj gala večeri Kering fondacije još jednom zadivila prisutne svojim modnim izborom. Ova zvezda crvenog tepiha, koja se proslavila ulogom u filmskoj franšizi "Fifty Shades of Grey" (50 nijansi sive), zablistala je u jedinstvenom izdanju italijanske modne kuće Gucci, potvrdivši još jednom svoj nepogrešiv modni ukus.

Međutim, osim modnih naslova, nedavno su se pojavile i druge vesti iz njenog života. Nakon sedam godina ljubavi, glumica je navodno raskinula vezu i veridbu s Krisom Martinom, frontmenom benda "Coldplay". Iako se o raskidu nisu oglašavali ni Dakota ni Kris, mnogi su primetili da je ona na ovom događaju izgledala ne samo kao filmska diva, već i kao žena koja jasno poručuje svom bivšem - "pogledaj šta si izgubio!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jackson Lee (@gr8images)

 

Ćerka Dona Džonsona i Melani Grifit zablistala je u ručno šivenoj haljini, koja je predstavljala pravo umetničko delo. Kristalima optočena kreacija, dizajnirana od strane Sabata De Sarna, ostavila je sve prisutne bez daha. Haljina, koja je dosezala do poda, činila se kao kombinacija dva odvojena komada. Gornji deo bio je ukrašen srebrnim lancima i kristalima sa dubokim dekolteom, dok je donji deo krasila prelepa bela satenska suknja. Ova sofisticirana kombinacija oduševila je modne znalce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Media DJARG (@mediadjarg)

 

Ipak daleko od svetla refelektora, bez glamuroznih haljina koji potpisuju vodeći svetski dizajneri, bez šminke, frizure i nakita, ona izgleda kao i svaka druga prosečna devojka. Fotografije koje su pre nekoliko meseci osvanule sa plaže zapanjile su sve njene obožavaoce. Ispostavilo se da je Dakota mnogo mršavija nego što se mislilo.

Uslikana je na plaži u bledožutom bikiniju koji ni bojom niti modelom nije laskao njenom telu. Za početak primetno je da je ona "bela kao kreč", kao da je sunce u životu nije videlo. Oblinama se nikako ne može pohvaliti, dok su joj grudi i dalje na nivou pubertetstkih, ali mnoge je zapanjilo i to što su se na njoj bukvalno mogla prebrojati rebra. Ipak, poznato je da Holivud voli mršavice, pa nije čudo što joj uloga ne manjka.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dakota Džonson

BONUS VIDEO:

Komentari (0)