Telo

SOFIJA JEDVA DIŠE U PREUSKOM KORSETU: Grudi prete da svakim uzdahom ugledaju svetlost dana, suknja nikad kraća! (FOTO)

U šljokicama od glave do pete!

07.09.2024 23:21

SOFIJA JEDVA DIŠE U PREUSKOM KORSETU: Grudi prete da svakim uzdahom ugledaju svetlost dana, suknja nikad kraća! (FOTO)
instagram-sofijamilo

Dizajnerka i nekadašnja manekenka Sofija Milošević (32) ima dva dečaka sa fudbalerom Lukom Jovićem. Dugi niz godina slavni par uživa u srećnoj vezi, a ona svakodnevno iznenađuje javnost svojim fotografijama. Iako se dva puta porodila i dalje ima perfektno zategnutno telo, a nije tajna da joj u tome pomaže i teretana kojoj je verna. 

Izabranica Luke Jovića pleni pažnju i mami poglede gde god da se pojavi. Ovaj put objavila je serijal fotografija u mini haljini, koja je po svoj prilici njenih ruku delo. Poznato je da Sofija obožava svetlucave i šljokičaste materijale koji su u pastelnim bojama, a nekako se čini da su krem i bebi roze "njene boje".

instagram-sofijamilo

Sofija Milošević

Ovog puta kreacija je veoma laskala njenom telu, iako bi je mogle poneti samo najzgodnije dame. Haljina je bila u vidu korseta koji je bio prilično otvoren. Iako pomalo izgleda da lepa Sofija u njemu jedva diše, budući da nimalo ne izgleda udobno, pažnja svih bila je na njenim bujnim grudima. Iako je delovalo da će one svakim trenom ugledati svetlost dana, iskusnom modelu, kakva je Sofija, to se ipak nije desilo, nažalost mnogih.

Tkanina je bila u boji šampanjca, delimično providna, dok su se šljokice na njoj presijavale čineći je srebrnom. Dužina je jedva prikrivala manekenkinu intimu, ali su zato njene duge noge ponovo bile u centru pažnje. Akcenat je bio i na obući. Naime, Sofija se opredelila za srebrne šljokičaste sandale koje su se oko zgloba vezivale cvetom od srebrnih i pink šljokica. Šljokičasta pink tašnica upotpunila je stajling, pa je Sofija ponovo izgledala poput barbike.

Sama manekenka je jednom istakla da bira svečane, šljokičaste i prilično ženstvene materijale za svoje kreacije, baš kao što bi i sama nosila, budući da želi da se sve devojčice i ostale dame pri kupovini njenih haljina na svoj poseban dan osećaju kao princeze, što je i bila zvezda vodilja brenda Sofi Milo.

Na ove fotografije mnogi nisu ostali nemi, a prva se oglasila glumica Jelisaveta Orašanin, uz konstataciju: "Ma da!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)