Telo

IMA 51 GODINU I SNIMA SE U ČIPKANOM BRUSU: Uživa da pokazuje kakvo telo ima, ova žena ne stari (VIDEO)

Hajdi Klum uživa poput većine u toplom vremenu, sunčajući se pored svog bazena.

22.07.2024 20:35

IMA 51 GODINU I SNIMA SE U ČIPKANOM BRUSU: Uživa da pokazuje kakvo telo ima, ova žena ne stari (VIDEO)
Profimedia

Slavna manekenka često svoje pratioce "počasti" nekim zanimljivim sadržajem na Instagramu, a ovaj put je iskoristila da se opusti kraj bazena i da malo isprovocira.

Uživajući u opuštajućem danu, Hajdi Klum se smeškala zadovoljno dok je ležala sa svoja dva psa u dvorištu, Ušijem i Jegerom, poželevši svima srećan vikend. 

Glumica ne krije da je ljubitelj životinja i da je one opuštaju u trenucima kada zaboravlja na obaveze, međutim, njenim pratiocima su daleko više zanimljivije njeni snimci i fotografije koji malo "raspaljuju maštu" baš poput jednog snimka, koji je ubrzo nakon druženja sa psima objavila na Instagram profilu. Iako je u istom kupaćem kostimu kao i dok se snimala sa ljubimcima, ugao snimanja je drugačiji i Hajdi se vidi u potpunosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Bivša manekenka nije propustila priliku da da pratiocima uvid u njenu fit i izvajanu figuru dok je na sebi imala crni čipkasti bikini i naočare za sunce. Osim toga svoj izgled je upotpunila atraktivnim manikirom, odnosno dugim noktima u roze boji. 

Mnoge je ipak ova objava bacila u razmišljanje, nagađajući da li se radi o gornjem delu bikinija ili o grudnjaku budući da je označila poznati brend, a opšte je poznato da oni nemaju kupaće kostime u prodaji i da su pretežno fokusirani na donji veš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Manekenka se zadovoljno smeškala u kameru dok je pozirala stavljajući naočare za sunce na oči. Njena objava nije ostavila nikoga ravnodušnim, a pratioci su joj poručili da izgleda "zapanjujuće".

- Savršenstvo, savršenstvo!

- Dobra si kao vino!

- Da li ti ikada stariš ženo?

- Zapanjujuće elegantna dama.

- Kidaš kako izgledaš - bili su neki od komentara

Glumica je angažovana na projektima poput "Amerika ima talenat" (America s' got talent) ili "Sledeći nemački topmodel" (German s' next Topmodel), a kada ne radi često vreme provodi pored bazena ili na plaži u nekom modernom i provokativnom kupaćem kostimu, što često beleže i paparaci.

Hajdi je u više navrata uslikana tokom leta kako provodi vreme u društvu supruga Toma Kaulitza i to dok su uživali na letovanju u Francuskoj i Italiji. Na jednom od zajedničkih porodičnih putovanja, pridružila im se i njena ćerka Leni Klum sa svojim partnerom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)