Kanski festival 2024

"ONA JE OBUKLA CRVA, A ĆERKA IZGLEDA JEFTINO": Mama i ćerka izgrmele u Kanu, ali ih žestoko osuđuju na mrežama

Njih dve su blistale, ali fanovima se nisu dopale njihove haljine

24.05.2024 14:11

"ONA JE OBUKLA CRVA, A ĆERKA IZGLEDA JEFTINO": Mama i ćerka izgrmele u Kanu, ali ih žestoko osuđuju na mrežama
Profimedia

Hajdi Klum i njena 20-godišnja ćerka Leni Olumi Klum prošetale su crvenim tepihom amfAR Gala događaja u Kanu u četvrtak, 23. maja, pružajući javnosti neodoljivu kombinaciju majke i ćerke. AmfAR Gala, događaj koji prikuplja sredstva za istraživanje AIDS-a, redovno privlači pažnju svojim glamurom tokom Kanskog festivala, a ovog puta nije bilo drugačije.

Duo majke i ćerke zasenio je crveni tepih svojim izborom odevnih kombinacija. Hajdi je zablistala u ružičastoj haljini Lever Couture sa asimetričnim volanima i dugačkim voalom. Uz to je nosila odgovarajuće "platforme" i upadljive minđuše u srebrno-zelenoj kombinaciji.

Leni Klum je, s druge strane, odabrala prozirnu crnu pletenu haljinu ukrašenu 3D cvetnim detaljima oko grudi i bokova. Njen elegantni izbor dodatno je naglasila ogrlica od dragog kamenja, dok je njena lepa tamna kosa bila elegantno podignuta do pola.

 

Fotografije ovog dvojnog modnog izričaja brzo su kružile društvenim mrežama, privlačeći pažnju mnogih. Dok su neki hvalili modni ukus majke i ćerke, drugi su izrazili svoje komentare kritike.

- Hajdi Klum izgleda kao da je obukla crva. Opet.

- Hajdi je klasa, dok joj ćerka izgleda jeftino u ovoj mrežastoj haljini.

- Leni nikad neće biti kao mama, džabe sav trud i golotinja.

Međutim, bez obzira na različite reakcije, nije se moglo osporiti da su Hajdi i Leni ostavile snažan utisak svojim pojavljivanjem na Gala događaju. Imale su slatke momente pri zajedničkom poziranju za fotografije, gde je majka svojoj ćerki popravila šminku prstom. Hajdi je dokazala da koliko god da je odrasla i uspešna njena ćerka, mama uvek ostaje mama. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)