Kanski festival 2024

BURNA SVAĐA NA KANSKOM FESTIVALU: Slavna pevačica pukla po šavovima - evo šta je izvelo iz takta!

Blistala je, ali je morala da uperi prstom u jednu osobu.

22.05.2024 10:20

BURNA SVAĐA NA KANSKOM FESTIVALU: Slavna pevačica pukla po šavovima - evo šta je izvelo iz takta!
Credit: ShootPix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

43-godišnja pevačica poznata po članstvu u grupi Destiny's Child, privukla je pažnju na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala, ali ne samo zbog svoje zanosne crvene haljine.

Sinoć je slavna Keli Rouland prisustvovala premijeri filma "Marčelo Mio" (Marcello Mio) na Kanskom festivalu, a za ovu priliku odabrala je elegantnu crvenu haljinu i sjajan nakit, dok je držala zaslepljeni kvačilo. Međutim, situacija se neočekivano zakomplikovala dok je Keli išla ka pozorištu.

Kako izveštava Page Six, dok se Keli penjala stepenicama, žena iz obezbeđenja je iznenada podigla ruku, verovatno da bi je odvela dalje od gomile obožavalaca.

 

Ovaj potez očigledno nije naišao na dobar prijem kod pevačice.

- Šta god da se dogodilo, Keli ovo nije prijalo, koja se odmah okrenula prema članici obezbeđenja. Keli se namrštila dok je podigla levi kažiprst i činilo se da opominje ženu pred svima. Žena je delovala iznenađeno i odgovarala joj je sa osmehom, piše Page Six.

Keli se nije oglasila

Pevačica, koja je nedavno debitovala sa svojom novom frizurom, paž u plavoj boji, nije dala zvaničan komentar povodom ovog incidenta. Publika i mediji spekulišu o prirodi sukoba, ali tačni detalji još uvek nisu poznati.

 

Ovaj događaj je brzo postao tema razgovora na društvenim mrežama, gde su fanovi podeljeni između podrške Keli i razumevanja situacije kroz koju je prolazilo obezbeđenje.

Dok čekamo više informacija o ovom neobičnom događaju, jedno je sigurno – Keli Rouland zna kako da bude u centru pažnje, bilo zbog svog besprekornog stila ili neočekivanih trenutaka na crvenom tepihu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)