Telo

ŽELELA JE DA IZGLEDA VIŠE PA JE ISPROBALA TIKTOK TRIK: Kada je videla rezultat zapanjeno je zurila u svoje telo (VIDEO)

Šta ste sve spremni da uradite kako biste vizuelno izgledali viši?

03.02.2024 19:30

ŽELELA JE DA IZGLEDA VIŠE PA JE ISPROBALA TIKTOK TRIK: Kada je videla rezultat zapanjeno je zurila u svoje telo (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lauramejiar

Samopouzdanje je ono što nas čini posebno lepim i sigurnim u sebe, a kada ono nedostaje, nemamo baš najlepšu sliku o sebi. Gotovo da ne postoji žena koja je u potpunosti zadovoljna sobom, a na sve to je najviše uticala savremena tehnologija koja nudi nove trendove lepote koje mnoge devojke ne mogu da isprate. Laura Mejia je tiktokerka koju na ovoj mreži prati 1,8 miliona pratilaca i ona je skoro podelila snimak kako je povećala vizuelno svoju visinu uz pomoć jednog trika.

Printscreen/TikTok/lauramejiar

Devojka je pokazala kako će uz pomoć jednostavnog trika da izduži svoju figuru

Ona je otkrila kako je među ljudima u Aziji postao popularan trend lažnih pupaka odnosno tetovaža koje vizuelno produžavaju vašu figuru.

Influenserka je otkrila da iscrtavanje pupka prikazuje vaš torzo dužim i postavlja ga više na vašem telu. Iako je priznala kako je to nešto najčudnije što je isprobala u svom životu, devojka je lažnu tetovažu pritisnula na stomak , a onda poprskala vodom i sačekala da se primi. Pošto je videla konačni rezultat biila je šokirana.

- Osećam da izgledam šire umesto više, ali to jer sam luda- počela je da viče nesigurna da li izgleda realno i da li je trik uopšte uspeo.

Devojka je pitala svoje pratioce kako im se čini ovaj trik ali je među njima bilo podeljenih mišljenja. Dok su neki rekli kako uopšte ne izgleda "čudno" drugi su bili skeptični.

 

- To sam samo ja ili lažni pupak izgleda kraći umesto duži?

- Mislim da ne liči na pupak.

- Jesam li to ja ili ovo izgleda manje?

- Neee, nikako

- Žao mi što ti protivurečim, ali tebi se sviđa taj pupak- bili su komentari njenih pratilaca.

Većini njenih pratilaca se nije dopalo ono što su videli, pa su joj poručili da je ipak bolje držati se prirodnog izgleda i onako kako je naše telo razvijeno. Iako je influenserka ovo iz znatiželje uradila, pokazavši u startu nekoliko takvih istih tetovaža koje je kupila, mnogi su joj poručili da ovaj trik na njenom telu zaista ne deluje. Bilo je i onih koji su rekli da je možda otišla "previsoko" sa tetovažom, međutim, svi su se složili da tetovaža očigledno isto ne funkcioniše na svima i da nekoga naprotiv, vizuelno dodatno smanjuje ili kako je influenserka rekla "širi".

Ovakvi i slični trikovi su postali viralni na društvenim mrežama, pa mlađe generacije u želji da promene izgled na bilo koji način pribegavaju ovim privremenim rešenjima, međutim, kako se čini, to je uglavnom kontraproduktivno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)