Telo

DRŽALA JE ČASOVE NE SLUTEĆI ŠTA JOJ SE DEŠAVA IZA LEĐA: Kada je shvatila kakav problem ima potpuno je pobesnela!(FOTO+VIDEO)

Ova učiteljica je doživela peh sa bluzom a da to nije primetila.

29.01.2024 12:20

DRŽALA JE ČASOVE NE SLUTEĆI ŠTA JOJ SE DEŠAVA IZA LEĐA: Kada je shvatila kakav problem ima potpuno je pobesnela!(FOTO+VIDEO)
Tiktok-thatgirlwhoteaches

Al je učiteljica koja je doživela pravu neprijatnost kada je postala svesna da je tokom časova imala peh sa bluzom. Nesvesna problema koji se odvijao iza njenih leđa, Al je prošla kroz sve časove tog dana, ni ne sluteći šta se dešava sa njenom odećom.

Niko joj nije skrenuo pažnju na to, pa nije ni pomislila da ima neki problem, niti je bilo ko obavestio učiteljicu o ovom nezgodnom incidentu. Al je tek na kraju dana saznala za modni peh koji ju je pratio sve vreme. Izgleda da je ona bila sasvim dobro dok nije saznala za manji incident, a potom su se sramota i bes mogli videti na njenom licu.

- Pogledajte me dobro. Mrzelo me je da perem majice, pa sam rešila da ovu haljinu, koja je očigledno prekratka da bih mogla da je nosim u školi, zbog čega sam od nje napravila bluzu tako što sam krajeve uvukla u farmerke. Danas sam tako ceo dan predavala deci, niko mi ništa nije rekao. Pogledajte mi leđa! Vidi se da nisam lepo upasala haljinu pa mi je polovina leđa gola! Izgledam kao da nisam znala da se obučem! Drugi učitelj mojoj smeni je takođe mojih godina, zašto mi niko ništa nije rekao? Nisam obukla ovu kratku haljinu kako ne bih postala predmet ismevanja na internetu, a ipak nekako sam ponovo uspela u tome - rekla je očajno ova učiteljica, a o njoj je pisao i San

 

 

Nakon što je podelila svoje iskustvo, druge nastavnice su takođe odlučile da podele svoje trenutke neprijatnosti, a Alin video na Tik-toku je postao rado gledan.

- I meni se to desilo, ali moji đaci su došli i popravila mi, dok sam ja ispravljala njihove gramatičke greške.

- Bar ti nisi izvukla donji veš zakačen za unutrašnjost košulje, pred celim razredom, kao ja.

- Ma to se dešava svima, opusti se.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)