Telo

OVA BAKA IMA 80 GODINA I PONOSNO NOSI BIKINI: Zbog svojih snimaka postala je zvezda, svi joj poručuju da je zavodnica! (VIDEO)

Na TikTok-u se predstavlja kao loša bakica.

04.01.2024 16:45

OVA BAKA IMA 80 GODINA I PONOSNO NOSI BIKINI: Zbog svojih snimaka postala je zvezda, svi joj poručuju da je zavodnica! (VIDEO)
tiktok.com/@grannysoffherrocker

Jedna baka koja je u osamdesetim godinama tvrdi da nikad nije kasno za nošenje bikinija. Ako imate zakazan odmor i nervozni ste zbog oblačenja kupaćeg kostima, morate da poslušate ovo. Baka poznata na internetu kao 'Bad Granny' nedavno je odlučila da podeli video o ljubavi prema sebi na društvenim mrežama. Žena koja dolazi iz SAD-a opisuje sebe kao neustrašivu, a u devetosekundnom videu videli smo samouverenu bakicu u različitim izdanjima kupaćih kostima. 

iktok.com/@grannysoffherrocker

Bikini baka postala je internet senzacija

Prvo je pokazala svaki kupaći kostim, a nekoliko sekundi kasnije, nasmešila se kameri dok je pozirala u svakom izdanju. Ona tvrdi da nikad nije kasno, dok je pozirala u četiri različita kupaća kostima - crnom cvetnom kupaćem kostimu, zatim crnom kupaćem kostimu sa izrezom. Ali to nije sve, pozirala je i u crvenom kupaćem kostimu, kao i crvenom bikiniju. TikTok video očigledno je ostavio utisak na mnoge, jer je brzo skupio preko 2,400 lajkova. Korisnici društvenih medija bili su zapanjeni video-snimkom starije žene i želeli su da je pohvale u komentarima. Ljudi su je nazivali "se*si" i "prelepom", a mnogi su bili zapanjeni njenim nogama. 

-Veoma si prelepa.

-Da, bako, nosiš te kupaće kao kraljica. Stvarno ih nosiš super.

 -Veoma se*si.

- Izgleda sjajno! I ima bolje noge od mene! - samo su neki od komentara koji se nižu ispod ovog video-snimka.

Baka koja je postala popularna zbog reakcije na ćerkin ručak

Ovo nije prvi put da smo videli ovu bakicu. Godine 2022. ova baka postala je viralna zbog svoje brutalne reakcije na ručak svoje ćerke, ostavljajući ljude u smehu.  Popularna bakica je bila zbunjena pre nego što je uopšte serviran obrok. Sto je bio potpuno prekriven providnom folijom, dok je ona pitala: "Šta je ovo sa providnom folijom ovde?" Žena je započela trend tako što je stavila hleb na sto, ali tek kada je njena ćerka prelila kuvane špagete po stolu, izgovorila je nešto, viknuvši: "Šta je ovo? Zar ti ne veruješ u činije? Pa šta je ovo?" Zatim je dodala kuvani spanać na hrpu paste, na šta je baka rekla: "Bože! Da li si ozbiljna? Pa šta je ovo?" Nakon toga, je dodala kuvane kobasice na hrpu, na šta je bakica odgovorila: "Pa ti si prava niža vrsta. Ovo je smešno." Nanci je zatim prelila zelenu pastu preko gomile hrane, što je izazvalo nove psovke, dok je baka čudila: "Da li si ozbiljna? Od kada ovo?" Njena ćerka je završila obrok tako što je prelila hrpu hrane sirom, na šta je zapanjena žena izjavila: "Ovo je smešno. Bože!" 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)