Telo

ISPROZIVALI JE ZBOG MIŠIĆA: Trbušnjaci nisu za žene, izgledaš poput muškarca (VIDEO)

Natali Olport vodi računa o svom izgledu, ali to se pojedinim pripadnicima jačeg pola očigledno ne dopada, a šta vi mislite o ovoj devojci?

15.01.2023 18:01

ISPROZIVALI JE ZBOG MIŠIĆA: Trbušnjaci nisu za žene, izgledaš poput muškarca (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/natalieallport

Devojke više nego ikada vode računa o svom izgledu i posećuju teretanu ne bi li dobile telo kakvo žele, međutim, nekim muškarcima to smeta. Ne samo da misle kako je odlazak žena u teretanu potpuno sulud, već često znaju da iskritikuju nečiji izgled govoreći kako pripadnicama nežnijeg pola mišići nisu potrebni i da nakon napornih treninga izgledaju poput muškaraca

Natali Olport na svom TikTok nalogu objavljuje sadržaje vezane za njene fitnes aktivnosti. Ona predano radi na svom izgledu i kondiciji i to rado deli sa pratiocima. Njene objave su najrazličitije, od vežbanja, vožnje snouborda, preko pokazivanja šta jede, do deljenja nekih trenutaka sa porodicom. Međutim, nekim njenim pratiocima u fokusu je njeno telo i ne propuštaju priliku da ga iskritikuju. Ipak, ona je spremna da odgovori na negativne komentare, pa je tako odabrala da uzvrati jednom muškarcu rekavši kako "trbušnjaci na devojci nisu privlačni".

Natali je brže bolje dočekala da "očita lekciju" dotičnom muškarcu, ali veoma pristojno. Uz komentar "ouu čekala sam ovog", devojka u jednostavnoj majici i svezanom repu podiže obrvama i odmahuje glavom sinhronizujući svoj odgovor sa pesmom koja ie išla kao podloga u pozadini. Zatim je direktno odgovorila momku citirajući stihove pesme, "Tvoje mišljenje, možeš ga zadržati. Ja sam neporažena, zaista mi ne treba". Zatim je stisnula pesnicu i lažno razbila kameru.

Natali nije ulazila u dublju priču i okršaje sa svojim kritičarima, zbog čega je dobila pohvale pratioca. Oni su pohvalili profesionalnu sportistkinju zbog toga što je odbila da se obračunava sa negativnim komentarima. 

- Joj, dečak je postao ljubomoran jer nema trbušnjake superheroja -

- To je na fizičkom zastrašivanju -

- Volim da vežbam i volim kako trbušnjaci izgledaju na meni. Ako ljudi smatraju da je to neprivlačno, to je moje telo -

- Čekaj...šta? Nisu? Otkad? - 

- Reče muškarac bez trbušnjaka - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su joj poručili da zaista sjajno izgleda i da zluradi komentari dolaze samo od osoba koje nikada neće biti poput nje, pa na taj način iskazuju svoje nesigurnosti. Natali je, inače, atletičarka i trči maratone godinama.

Pored toga, ona vozi i snoubord i voli da putuje. Bez problema deli objave u kojima poput svih pojede i dobar sendvič, međutim, osnova njene forme i dobrog izgleda su svakodnevne aktivnosti i rad na sebi. Dok je odrastala bila je prilično nesigurna zbog svog izgleda, uključujući telo i kosu, ali je odlučila da vežba i radi na sebi, što joj je donelo dobre rezultate i pozitivan duh koji nesebično deli u svojim objavama na mreži.

Ona poručuje svima da se ne plaše da jedu i da ukoliko je telo fizički aktivno to troši, te je neophodno nahraniti ga dobrim proteinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)