Telo

KAD ONA UĐE U TERETANU SVI ZASTANU, a tek kako je otišla u prodavnicu! Atributi atraktivne Žizel mame uzdahe (VIDEO)

Raskošna brineta priznaje da joj je teretana postala glavni fokus u životu i da se za nju sprema na poseban način jer joj je jedino mesto za izlazak.

12.01.2023 21:05

KAD ONA UĐE U TERETANU SVI ZASTANU, a tek kako je otišla u prodavnicu! Atributi atraktivne Žizel mame uzdahe (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/gisellevalles

Poslednjih godina više nego ikad žene su počele da posećuju teretanu jednako kao muškarci i da odmeravaju snage u raznim aktivnostima koje vežbanje podrazumeva. Članstvo u teretani podrazumeva da budete aktivni i redovni, pa se tako  mnogim ljudima sav fokus prebacuje na odlazak na fitnes. Takođe, iako većina dolazi u najobičnijem sportskom izdanju jer im je u fokusu da odrade zacrtano, drugi dolaze želeći da se promovišu na razne načine, te da tako sebi grade samopouzdanje.

Jedna od takvih članica teretane je i Tiktokerka Žizel Vales koja je sa svojim pratiocima podelila kako voli da se sredi za vežbanje jer je to i jedino mesto gde izlazi. Iako je nesumnjivo da ta devojka sjajno izgleda u helankama, sportskom topiću i sa dugačkom kosom, kako ona tvrdi, te specijalne autfite čuva samo za to mesto.

Printscreen/Tiktok/gisellevalles

Žizel je svakodnevno u teretani i priznaje da joj je to jedino mesto gde izlazi 

Ona u svojim objavama pokazuje kako u veoma kratkim vrućim pantalonicama vežba u teretani i da neretko tako ode i u kupovinu nakon treninga, što privlači radoznale poglede. 

- Izgledaš predivno u tome! -

- Ne možeš da se ljutiš na momke jer te spopadaju kada se oblačiš ovako! -

- O čemu pričaš, sjajno izgledaš! -

-- Pakao, u savršenoj si formi! - komentarisali su njeni pratioci atraktivne Žizeline snimke. 

Neki od korisnika mreže su joj poručili da bi rado trenirali sa njom i da bi im ona bila odlična motivacija.

 

@gisellevalles

don’t be pulling my hair now🤨 ♬ original sound - thejasondiaz

 

 

 

Žizel je otkrila da u teretanu takođe ide ne bi li upoznala nekog muškarca, međutim, to joj ne ide od ruke jer, kako tvrdi, izgleda nepristupačno.

Tu Tiktokerku, inače, na mreži prati oko 340.000 pratilaca ,a često objavljuje smešne i šaljive sadržaje. U objavama često govori o današnjim generacijama i načinu na koji doživljavaju nove veze. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)