Moda

BELA JE APSOLUTNI HIT OVOG LETA! Ovim laganim kombinacijama svima ćete zavrteti pamet (FOTO)

Ovoga leta apsolutni hit je bela boja u svim kombinacijama. Ako ste od onih dama koja se još premišlja šta da obuče za određenu priliku, sigurno ima barem jednu kombinaciju u beloj boji u kojoj će nesumnjivo biti zapažena.

16.07.2022 18:00

BELA JE APSOLUTNI HIT OVOG LETA! Ovim laganim kombinacijama svima ćete zavrteti pamet (FOTO)
Foto: Shutterstock

Ono što je oduvek bila crna boja, simbol za eleganciju i klasiku, polako postaje bela i preuzima tron za mnoge modne autfite. Iako je ona prva asocijacija za venčanja, a nekima možda za Vimbldon, polako ali sigurno ulazi na mala vrata u garderobere mnogih dama. Mnogi će se složiti da najhrabriji nose ovu boju, jer ponekad, kada su žene u pitanju, „nezahvalno“ ju je nositi jer zaista zahteva visoki nivo čistoće i morate paziti gde sedite, šta jedete i da li ste se o nešto „očešali“ pa ste pokupili prljavštinu.

Svaka od nas ima u svom garderoberu bele pantalone ili beli sako, majicu ili haljinu. Njih možete iskombinovati apsolutno sa svime, ali najbolje je da se odlučite za monohromatski stil ovoga leta. On podrazumeva oblačenje u istoj boji od glave do pete. A inspiracije za sva izdanja koja planirate, neće nedostajati.

 

 

Proslave           

Bela dugačka haljina je idealno rešenje za neka glamurozna pojavljivanja, da li su to rođendani, devojačke večeri i slično. Ukoliko nosite haljinu na bratele, a pritom je pripijena uz telo, sigurno ćete skrenuti sve poglede na sebe i ostaviti utisak na okolinu. Uz opuštenu kosu i frizuru oko koje se niste mnogo trudili izgledaćete neodoljivo.

 

 

Posao

Jednostavan kostim u kombinaciji pantalone i neki beli blejzer ili majica bez rukava, dovoljno će vas učiniti profesionalnim i atraktivnim u isto vreme. Pošto su vreli dani uveliko nastupili, možete se odlučiti i za jednostavan kostim suknju i blejzer ili neku haljinu.

 

 

Popodnevna kafa u gradu

Haljina koja se vezuje oko struka je odličan izbor za popodnevnu šetnju ili kafu sa prijateljima. Možete se odlučiti i za kraću, ali za one koji vole dužu varijantu sa njom se takođe ne može pogrešiti.

 

 

Izlazak u grad

Izlasci su nešto čemu žene posebno posvećuju pažnju i u gomili se treba izdvojiti, a kako? Ako vas tokom dana često viđaju u haljinicama ili šortsevima, vreme je da to promenite i malo "začinite" svoj stil nečim drugačijim. U moru žena u haljinicama, budite ona koja će se pojaviti u belim pantalonama i nekom korsetu koji ističu njenu figuru i peplanuo ten.

 

 

Kulturna dešavanja

Beli kombinezon ili dugačka bela suknja koju ćete ukobinovati sa isto takvom belom košuljicom, idealan su izbor za posete pozorištu, muzeju ili nekoj promociji. Ne samo da ćete odisati prefinjenošću i elegancijom već ćete izgledati primereno i lepo za ovo dešavanje.

 

 

Šta god odlučili da obučete, ne zaboravite da je osmeh i lepo raspoloženje najvažnije, jer u nekim situacijama drugi neće primetiti dobar komad odeće koji ste „izneli“, ali će zapamtiti dobro raspoloženje koje je kod vas tada bilo prisutno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)