Moda

ANĐELA zablistala na maloj MATURI! SREĆNA REPUBLIKA ju je spremila od GLAVE do PETE! (VIDEO)

Anđela Kosanović bila je treća i poslednja maturantkinja koju ju je naš portal Srećna republika pripremio za maturu od glave do pete. Za njen izgled pobrinuo se tim vrhunskih profesionalaca, a u videu pogledajte kako je ona zablistala.

13.07.2022 18:00

ANĐELA zablistala na maloj MATURI! SREĆNA REPUBLIKA ju je spremila od GLAVE do PETE! (VIDEO)
Foto: Dušan Gazivoda

Anđela Kosanović (15) je naša treća maturantkinja koju smo spremili od glave do pete za malu maturu. Ona je rodom iz Obrenovca, ali je završila osnovnu školu „Veselin Masleša” na Voždovcu.

Ta mlada lepotica puna je samopouzdanja i volela bi da bude fotomodel, pa se pred kamerama snalazi kao riba u vodi.

- Ne volim da odustajem od onoga sto sam zacrtala. Komunikativna sam i volim da upoznajem nove ljude. Privlači me svet poznatih i mode, a u slobodno vreme volim da pevam. Zahvalna sam Srećnoj republici što mi je pružila priliku da zablistam na maturi - rekla je Anđela.

Podsećamo, naš portal je na konkursu odabrao 3 devojke Andrijanu Dračar, Slobodanku Bobu Nenadović i Anđelu Kosanović. Svaka devojka je dobila priliku da na svoj veliki dan glamurozno zakorači u novo životno poglavlje.

Pripreme su počele odabirom haljine našeg čuvenog kreatora Stefana Đokovića, potom je Anđela izabrala cipele iz kolekcije obuće brenda Favorito, dok su na sam dan mature profesionalci iz salona Šizz Frizz Anđeli napravili lokne. Za šminku se istog dana pobrinula Jovana Perić, koja je uspela da dodatno ustakne lepotu naše male maturantkinje.

Kako je korak po korak izgledala priprema Anđele Kosanović za malu maturu možete pogledati u VIDEO PRILOGU.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)