Moda

MATURANTKINJE SREĆNE REPUBLIKE: Anđela, Slobodanka i Andrijana će da blistaju za matursko veče

Maturantkinje Andrijana Dračar, Slobodanka Nenadović i Anđela Kosanović dobiće poklon od portala Srećna republika u vidu potpunog spremanja za matursko veče, odnosno nosiće haljinu Stefana Đokovića, šminkaće je profesionalni šminker Jovana Perić, za frizuru će biti zadužen salon Šizz Frizz, a obuća će biti iz asortimana brenda Favorito.

25.05.2022 07:21

MATURANTKINJE SREĆNE REPUBLIKE: Anđela, Slobodanka i Andrijana će da blistaju za matursko veče
Srećna republika

Portal Srećna republika će kompletno spremiti 3 devojke koje ove godine slave matursko veče. One neće morati mnogo da brinu o svom stajlingu, jer će se prepustiti profesionalcima, a njihovu transformaciju će zabeležiti i naša kamera.

Naše lepotice Andrijana Dračar, Slobodanka Nenadović i Anđela Kosanović će imati samo jedan zadatak, a to je da se lepo provedu na proslavi mature.

Srećna republika

Andrijana Dračar je maturant Medicinske škole

Čestitamo našim maturantkinjama!

Srećna republika

Slobodanka Nenadović je maturant gimnazije "Patrijarh Pavle"

One će biti prepuštene savetima profesionalaca, pa će tako za izbor haljine biti zadužen kreator Stefan Đoković, za frizuru salon Šizz Frizz, našminkaće ih Jovana Perić, dok će izabrati i model iz kolekcije obuće brenda Favorito

Srećna republika

Anđela Kosanović završava OŠ “Veselin Masleša”

Celu transformaciju i sređivanje devojaka portal Srećna republika će snimati i ostale aturantkinje će moći da vide i čuju savete koje će im biti od koristi prilikom priprema za slavlje.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ŠizzFrizz (@sizzfrizz)

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)