Moda

ANDRIJANA blistala na maturi! Evo kako ju je SREĆNA REPUBLIKA spremila OD GLAVE DO PETE za važan dan! (VIDEO)

Andrijana Dračar je jedna od tri maturantkinje koje ove godine Srećna republika sprema za matursko veče. Naša lepotica blistala je u glamuroznoj beloj haljini dok se zadovoljno okretala ispred ogledala. Tim vrhunskih profesionalaca učinio je njeno matursko veče nezaboravnim

08.06.2022 21:00

ANDRIJANA blistala na maturi! Evo kako ju je SREĆNA REPUBLIKA spremila OD GLAVE DO PETE za važan dan! (VIDEO)
republika.rs

Maturantkinja Medicinske škole Andrijana Dračar bila je presrećna kad se pogledala u ogledalo spremna da zablista na maturskoj večeri.

- Prezadovoljna sam! Sve je savršeno od haljine do frizure i šminke. Najviše mi se dopada mejkap – rekla je u dahu Andrijana dok se zadovoljno okretala ispred ogledala.

Podsećamo, portal Srećna republika je na konkursu odabrao 3 devojke Andrijanu Dračar, Slobodanku Bobu Nenadović i Anđelu Kosanović. Svaka devojka je dobila priliku da na svoj veliki dan glamurozno zakorači u novo životno poglavlje.

Prva je bila Andrijana koju smo uz tim vrhunskih profesionalaca sredili od glave do pete za maturu i učinili joj to veče nezaboravnim.

Pripreme su počele odabirom haljine našeg čuvenog kreatora Stefana Đokovića, potom je izabrala cipele iz kolekcije obuće brenda Favorito.

Na sam dan mature profesionalci iz salona Šizz Frizz sredili su joj kosu na način na koji je ona želela. Za završni sjaj bila je zadužena mejkap umetnica Jovana Perić koja je veštim prstima istakla lepotu naše maturantkinje.

Kako je korak po korak izgledala priprema Andrijane Dračar za maturu možete pogledati u sledećem VIDEO PRILOGU:

 

Komentari (0)