Moda

Misica je pre 20 godina proglašena LJUDSKOM BARBIKOM, a evo kako danas izgleda! Da li vam je lepša nekad ili sad?

Ova tamnoputa lepotica je svojom gracioznošću i izgledom privukla pažnju 2001. Saznajte da li su godine uspele da ugroze njen šarm.

04.06.2022 10:50

Misica je pre 20 godina proglašena LJUDSKOM BARBIKOM, a evo kako danas izgleda! Da li vam je lepša nekad ili sad?
youtube/printscreen- Carlos 🇵🇪

Poznato je da su žene iz Latinske Amerike fatalne i neodoljivo privlačne. Ipak, jedna od njih je pre više od 20 godina očarala svet. Mnogi su se pitali gde je ona sada, pa portal Srećna Republika otkriva kako danas izgleda ta zanosna tamnoputa lepotica.

Naime, Vanesa Mendoza je 2001. ponela laskavu titulu Mis Kolumbije i bila je pionir u svojoj zemlji. Ona je bila prva Kolumbijka tamne puti koja je proglašena za najlepšu ženu svoje domovine i jedna od retkih koja se još kao veoma mlada borila za prava ugroženih i siromašnih.

U svom predstavljanju na izboru za Mis Univerzuma, ona je istakla da je odrastala u siromaštvu sa još 17 braće i sestara i da je školu završila radeći domaći uz svetlost sveće. To ju je i motivisalo da se prijavi za takmičenje kako bi svoj uticaj iskoristila za poboljšanje životnih uslova u rodnoj zemlji. Pored snažne volje i uma, ta tada 20-godišnja devojka je žiri i publiku "opila" svojim izgledom, te je zaradila epitet “ljudske Barbike”.

Više od 20 godina kasnije, prelepa 41-godišnja dama je i dalje melem za oči i dokaz da lepota stvarno može da spasi svet. Ona je svoj uticaj iskoristila u plemenite svrhe, te je nakon prestanka mandata najlepše žene Kolumbije odlučila da se posveti humanitarnom radu i politici.

Impresivna žena, koju je odgajala samohrana majka, danas ima sina i veliki je zagovornik reformi na polju zdravstvne zaštite i obrazovanja. Vreme joj izgleda ne može ništa jer je i danas podjednako očaravajuća i privlačna, a njena plemenita dela još više doprinose njenoj unutrašnjoj lepoti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)