Moda

DEKOLTE NAJVATRENIJE CRNKE UMALO ZAUSTAVIO VIMBLDON: Gazi petu deceniju, iz haljine sve kipi - i svi pilje samo u nju

Pevačica i u petoj deceniji mami poglede gde god se pojavi.

10.07.2024 20:30

DEKOLTE NAJVATRENIJE CRNKE UMALO ZAUSTAVIO VIMBLDON: Gazi petu deceniju, iz haljine sve kipi - i svi pilje samo u nju
Peter van den Berg / Avalon / Profimedia

Pevačica Nikol Šerzinger (46) je nedavno na Vimbldonu bila prava atrakcija. Ona se pojavila na tribinama meča između Eme Radukanu i Ane Kalinskaje i sve vreme pažljivo pratila utakmicu. Međutim, za razliku od fatalne pevačice, malo ko je do kraja propratio ovaj teniski meč, budući da je Nikol mamila sve poglede prisutnih.

Pojavila se u uskoj haljini boje slonovače koja je pratila liniju tela, a stajling je dopunila nakitom u vidu diskretnih zlatnih minđuša i ogrlica, ali i brojnim prstenjem u boji žutog i belog zlata. Iako je haljina bila kroja koji je imao ravan dekolte, njene grudi su ponovo bile u prvom planu. Celokupan autfit upotpunila je elegantnom damskom crnom tašnicom, frizurom u vidu talasa i diskretnom šminkom. Ovog puta njen verenik, Tom Evans, nije bio sa njom, pa je tim više pažnja prisutnih bila još veća.

Podsećamo, Nikol i sedam godina mlađi bivši škotski ragbista Tom Evans upoznali su se 2019. godine kada je on učestvovao u emisiji The X Factor: Celebrity, i to sa bendom "Try Star". Verili su se prošle godine na Havajima. 

Tom Evans je u međuvremenu postao i lični trener, a izgleda da svih ovih godina ne može i dalje da veruje da je uspeo da osvoji jednu od najpoznatijih svetskih lepotica.

- Ljudi uvek kažu, "Kad znaš, onda znaš", i mogu iskreno da kažem da nikada do sada nisam imao taj trenutak. Ali, u prvih nekoliko dana sa Nikol bilo je sjajno i od tada je bilo jasno sve. Ona je tako ljupka i zapanjujuća na svaki mogući način. Razmišljao sam: "Ona je van moje lige" - bio je iskren u početku romanse Tom u vezi sa Nikol.

Evans je u prošlosti bio u vezi sa britanskom manekenkom Keli Bruk i kanadskom glumicom Džesikom Launds. NIkol je bila u vezi sa teniserom Grigorom Dimitrovim, dok je na korak od oltara bila sa vozačem formule 1,  Luisom Hamiltonom. Sve su učestalija gorvorkanja da joj se smeši treća sreća, ovoga puta pred oltarem sa Tomom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)