Moda

GLUMICA POKAZALA VRHUNSKE NOGE U MALENOM ŠORTSU: Marijana Mateus joj poručila da joj leto "nikad bolje nije stajalo"

Uživa u Francuskoj.

10.07.2024 09:53

GLUMICA POKAZALA VRHUNSKE NOGE U MALENOM ŠORTSU: Marijana Mateus joj poručila da joj leto "nikad bolje nije stajalo"
Instagram-printscreen-milenavasicofficial

Glumica Milena Vasić (47) može se pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim i filmskim rolama. Za razliku od većine dama iz javnog života, ona je potpuno prirodna i nije ništa menjala na svom licu i telu, što je dodatni razlog što je publika voli. Ona se ne libi da objavi fotografije na kojima je u sportskom izdanju i bez trunke šminke, ali fanovi se naviše raduju onim na kojima je u atraktivnim stajlinzima, poput prave svetske zvezde.

Milena na putovanjima najčešće voli da kombinuje prirodni izgled uz dašak glamura, a tako je bilo i ovaj put. Preplanula glumica objavila je fotografije iz Francuske. Stajala je i pozirala tik uz obalu mora, dok joj se zadovoljstvo ogledalo u širokom, iskrenom osmehu. Za šetnju obalom opredelila se za crnu veš majicu bez brushaltera i beli šorts dubokog struka, uz crni kaiš. Ponela je tek diskretne minđuše, karmin i naočare za sunce, a izgledala je baš poput svetskih zvezda.

Komentari su odmah planuli, a veliki broj dama sa domaće javne scene pohvalio je Milenin izgled. Među njima su glumice Sloboda i Dragana Mićalović, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić, Irina Vukotić, kao i novinarka Olivera Kovačević.

- Leto ti divno stoji - poručila joj je dizajnerka Marijana Mateus.

- Najlepša srpska glumica.

- Svaka čast!

- Naša, a kao svetska!

- Devojčica.

Podsećamo, Milena Vasić i režiser Jug Radivojević su se zabavljali tokom studentskih dana, ali ih je kasnije život odveo na različite strane. U međuvremenu se Jug oženio i dobio sina Vuka, a Milena se udala i rodila ćerku Lanu i sina Nikolu. Ipak, ni jedno ni drugo nisu se zadržali u tim brakovima. 

Oboje su se razveli, pa su 2014. godine rešili da obnove svoju ljubav i pokušaju ponovo, a ispostavilo se da je to prava odluka, dok je par dobio i zajedničkog sina Lava.

- Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi - rekla je glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)