Lice

GADOST koju mnogi vole da gledaju: Kozmetičarka pokazala kako cedi mitisere (VIDEO)

Ako ste mislili da je dovoljno oprati lice ili očistiti ga nekim preparatom, snimak koji se pojavio na Internetu pokazaće vam sav užas i nehigijenu lica, kada odete tamo gde to neko bolje radi - kod kozmetičara.

23.08.2022 12:00

GADOST koju mnogi vole da gledaju: Kozmetičarka pokazala kako cedi mitisere (VIDEO)
FOTO: ST/N. Pančić

Svest kod nekih žena je na visokom nivou, naročito kada je nega lica i tela u pitanju, te redovno odlaze na tretmane kod kozmetičara. Iako se mnoge od njih u kućnoj varijanti snalaze kako bi svoje lice održale blistavim i sjajnim, druge dame smatraju da je vešta ruka stručnjaka bolja i prepuštaju se stručnim licima.

Međutim, ima i onih koje uprkos svakodnevnom korišćenju šminke, izloženosti prljavštini i znoju, negiraju da je njihovom licu neophodn dubinsko čišćenje i kozmetički tretman i da micerlarne vode i tonici rade svoj posao.

Dubinsko čišćenje lica je daleko od puke, jednostavne higijene i ono pruža dubinsku negu licu u čišćenju pora. U to su se uverili mnogi korisnici Tik toka koji nisu znali kako zapravo izgleda uklanjanje nečistoća sa lica, kada se pojavio snimak tretmana lica jednog klijenta u kozmetičkom salonu.

 

@zaharaahmed1010 🌸Thats why professional facials are beneficial as they deeply clean them clogged pores 🌸#skincare #facialtreatment #birminghamuk #salonroom ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

 

Pretpostavlja se da je reč o ženi, a snimak prikazuje sav užas nehigijene lica, zapostavljene kože i nakupljene prljavštine. Kozmetičar uz pomoć špatule otklanja površinski sloj na koži i mitisere. Da nemate predstavu da je reč o kozmetičkom tretmanu, verovatno bi neko mislio da je po sredi obrada drveta.

Mnogi su bili oduševljeni snimkom i raspitivali se o salonu gde bi mogli da odrade tretman, a većna se složila da tako zapravo izgleda zdrava i normalna koža.

Ako je za verovati ovom snimku, mnoge dame bi trebalo da posete barem jednom mesečno kozmetičara i da se posvete higijeni svog lica. Micelarne vode, tonici i maske ne mogu zameniti profesionalnu ruku i alat koji na površini mogu svašta da izvuku, baš kao u ovom snimku.

Inače, ovakvi snimci prosto privlače neke ljude da ih hipnotisano gledaju, pa ako ste među njima, izvolite:

BOUS VIDEO:

Komentari. (0)