Lice

Od svoje dvadesete godine NISAM OSTARILA NI DAN! Sada imam 30 i moja tajna je da SPAVAM KAO VAMPIR! (FOTO)

Izabel Luks (30) tvrdi da je otkrila tajnu mladolikog izgleda i to je na TikToku podelila sa svojim pratiocima.

23.07.2022 12:00

Od svoje dvadesete godine NISAM OSTARILA NI DAN! Sada imam 30 i moja tajna je da SPAVAM KAO VAMPIR! (FOTO)
Printscreen Tik Tok/@isabelle.lux

Savremene žene trude se na različite načine da odlože starenje i pojavu bora. Međutim, trend očuvanja mladosti zahteva svakodnevnu brigu o izgledu, posebno kada je reč o koži lica. Mnoge dame zato koriste raznorazne kremice, a kad godine učine svoje odlazak kod estetskog hirurga je, kako stoje stvari u savremeno vreme, očigledno neizbežan.

Ipak, Izabel Luks (30) tvrdi da je pronašla način kako da ostane mlada i bez bora. Kako je objasnila, ona spava kao vampir i ističe da zahvaljujući tome od svoje 20. godine nije ostarila ni dan. Nju na TikToku prati više od 10 miliona ljudi budući da svakodnevno deli savete kako da zadrže mladolik izgled.

Izabel nudi više praktičnih saveta kako zadržiti mladolik izgled.

- Imam 30 godina, ali zaista nisam ostarila otkad sam napunila 20 godina. Mislim da bih mogla da napravim seriju o tome šta mislim da sam sve radila i šta je doprinelo tome da ostanem mlada - istakla je ona.

Izabelin prvi savet jeste da svako treba da spava između 8 i 9 sati preko noći. Kako je objasnila, to je vreme potrebno da se obnove i podmlade ćelije. Takođe, da bi efekat bio potpuni potrebno je da se uveče legne pre ponoći jer proces regeneracije ćelija počinje od 23 sata do ponoći.

Spavanje na leđima je njen drugi savet jer se na taj način izbegava da lice bude pritisnuto uz jastuk, što vremenom dovodi do opuštanja kože lice i stvaranja bora.

- Počela sam da spavam kao vampir. I dalje je borba svake večeri, ali prisiljavam se da zaspim na leđima. Spavanje na taj način sprečiće pojavu bora na bočnim stranama lica u blizini očiju - tvrdi Izabel.

@isabelle.lux Skincare rules and techniques that will tranaform your routine ⚡️ Let me know if you have any other holy grail tips! - How much SPF should I use? - What oder to apply products in? #skincaretips #skincarebasics #skincare101 ♬ original sound - Isabelle ⚡️ Lux

Izabelin sledeći, ali ništa manje važan savet s kojim će se složiti i deramatolizi, jeste da se tokom dana pije dosta vode i jede isključivo kuvana hrana.

- Hidratacija organizma je neophodna za zdravu kožu, a podugačka je lista zbog čega je sve zdravo piti dosta vode. Unosom dovoljne količine tečnosti pomažete da vaša koža zadrži mladalački sjaj, a pomaže i u varenju i normalizaciji krvnog pritiska... Kuvanje hrane pomaže u sprečavanju starenja jer možete u potpunosti preuzeti kontrolu nad sastojcima koje jedete - poručila je ona.

Njene savete na TikToku redovno komentariše na stotine ljudi koji ne kriju da su oduševljeni njenim izgledom.

- Izgledaš sjajno, kao da imaš 18 ili 19 godina. Imaš 30? Ma daj, devojko, nemoguće - poručila je jedna od njenih vernih pratilaca.

- Moj cilj je da imam kožu kao vašu - dodala je druga.

- Spavanje na leđima je dobar savet. Potrudiću se da zaspim na leđima - napisao je treći pratilac lepe Izabele.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)