Lice

SVI GLEDAJU U JEDNU STVAR NA OPERISANOM LICU BANKROT STARLETE: "Grozno je, zar nema ogledalo?" (VIDEO)

Kejti Prajs je na udaru komentara - a evo zbog čega.

13.09.2024 13:21

SVI GLEDAJU U JEDNU STVAR NA OPERISANOM LICU BANKROT STARLETE: "Grozno je, zar nema ogledalo?" (VIDEO)
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs, 46-godišnja britanska TV zvezda poznata i kao bankrot starleta, izazvala je zabrinutost među svojim fanovima nakon što je podelila najnoviji video snimak na Instagramu. U snimku, koji prikazuje njen dan proveden gledajući preskakanje konja, Kejti je opisala trenutak kao svoje "srećno mesto" i izgledala je opušteno u crnom džemperu i helankama.

Dok je uživala u svom omiljenom hobiju, Kejti je pokazala rezultate svog nedavnog estetskog zahvata – zatezanja lica vrednog 10.000 funti, što je skoro 12.000 evra. Međutim, neki od njenih pratilaca odmah su primetili "bolan" detalj u njenom izgledu. Posebnu pažnju privukle su njene fasete, koje su postale predmet kritike u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Jedan fan je komentarisao: "Zubi izgledaju bolno!" Dok je drugi dodao: "Ti zubi su XXL." Treći je upitao: "Ozbiljno pitanje... da li možete da smanjite fasete... ili ste ih zaglavili? Izgledaju prevelike za njena usta. Možda bi manji zubi bolje odgovarali. Grozno je, zar nema ogledalo?"

Ove nedelje, Kejti je takođe otkrila da je imala još više filera za usne, a najavila je i planove za operaciju zadnjice.

- Sada sam uradila lice, a nedostajale su mi usne. Izgledaju sjajno. Tako sam zadovoljna kako izgledam. Jedina stvar sa kojom nisam zadovoljna je moja kilaža - smršala sam. Dakle, Eli je proverila moju guzu, izjavila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Na radiju Greatest Hits, Kejti je otkrila zanimljiv razgovor iz prošlosti.

- Sećam se kada sam bila u Americi i otišla da vidim damu sa kristalnom kuglom, medij ili vidovitu. Pitala sam je: "Kako misliš da ću umreti?" Znam da se to ne bi mnogo ljudi pitalo, ali jesam. Ona je rekla: "Oh, ti ćeš umreti u snu mirno." A onda je moja sestra rekla: "A ti ideš na operaciju, verovatno ćeš umreti u snu."

Kejti Prajs nastavlja da bude u centru pažnje sa svojim estetskim procedurama i otvorenim izjavama, ali kako pokazuje reakcija njenih fanova, neizbežno je da svaka njena promena bude pomno praćena i analizirana.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)