Zanimljivosti

ZBOG OVE OPERACIJE JE UHAPŠENA BANKROT STARLETA: Ne liči na sebe, svi su u šoku - da li je OVO bilo vredno zatvora?

Iako joj policija i sud dišu za vratom ona ne odustaje od estetskih zahvata.

11.09.2024 15:27

ZBOG OVE OPERACIJE JE UHAPŠENA BANKROT STARLETA: Ne liči na sebe, svi su u šoku - da li je OVO bilo vredno zatvora?
Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon šeste operacije lica u Turskoj starleta Kejti Prajs (46) je potpuno promenila lični opis i izgleda kao voštana figura. Oporavak je prošao, pa je tek sad vidljivo da je bankrot starleta izoperisana do neprepoznatljivosti.  

Kako su primetili mnogi na društvenim mrežama lice joj je "zaleđeno", ne može da ga pomera, a koža joj je toliko zategnuta kao da će pući svakog trenutka.

Međutim, ona ne daje ni pet para na ove komentare, čak i kad je porede sa Frankeštajnovom nevestom.

U zatvor posle operacije

Kejti je zbog šeste operacije lica morala da putuje na kliniku u Tursku, jer njeni plastični hirurzi iz Brisela koji su je ranije sređivali, nisu hteli ni da je pipnu. Kako se zbog ove operacije nije pojavila na sudskom ročištu nakon bankrota, iako je bila obavezna, ona je uhapšena na londonskom Hitrou osmah nakon sletanja aviona iz Turske.

Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na najnovijim fotografijama Kejt izgleda kao voštana figura

Bankrot starleta, koja duguje bogu i narodu, našla se pod lupom finansijske policije i poreznika koji već mesecima češljaju njene prihode. U toku je sudski postupak po tužbi četiri poverenika od kojih je pozajmila novac, ali ga nije vratila zbog čega joj je sud zaplenio imovinu od velelepnog imanja do skupih automobila. 

Iako joj policija i sud dišu za vratom ona ne odustaje od estetskih korekcija.Umesto da vrati dugove ona je iskeširala 10.000 evra za operaciju lica u Turskoj zbog koje rizikovala i zatvor. Iako treba da vrati gotovo 900.000 evra ona samo razmišlja o novim estetskim zahvatima. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je u dugovima do guše bankrot starleta je iskeširala 10.000 evra za operaciju lica u Turskoj

Kako je ranije najavljivala bankrot starleta osim prodaje eksplicitnog sadržaja na platformi za odrasle planira da radi i kao eskort dama kako bi zaradila novac koji mora da vrati kao dužnik. 

Počela je da prikuplja novac za 17 operaciju grudi i molifanove da joj uplate novac. Mnogi se pitaju može li Kejti da padne niže od ovoga.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)