Zanimljivosti

ODLOŽENO SUĐENJE STARLETI KOJA DUGUJE 900.000 EVRA - POZNATO NA ŠTA SE VADILA: Ispred suda pustila jezik i vređala

Sve što pišete je obično đubre, poručila je besna.

27.08.2024 14:48

ODLOŽENO SUĐENJE STARLETI KOJA DUGUJE 900.000 EVRA - POZNATO NA ŠTA SE VADILA: Ispred suda pustila jezik i vređala
Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Straleta Kejti Prajs (46) pojavila se danas na sudu kako bi raspravljalo o njenom finansijskom stanju,  a povodom tužbe četiri osobe koje su joj pozajmile novac koji nije vratila.

Kejti se na suđenu pojavila obučena u crno od glave do pete sa crnim tamnim naočima kojima je krila lice. Međutim, sudija je odobrio zahtev da se ročište odloži za sledeći mesec i da bi starleta mogla da bude ispitivana iza zatvorenih vrata.

Šta je rekao sudija?

Glavni sudija Nikolas Brigs zahtevao je od starlete da lično prisustvuje narednom ročištu, kako i da sedam dana pred ročište sudu dostavi sva tražena dokumenta vezana za njeno finansijsko stanje u suprotnom će se suočiti sa novim hapšenjem.

Prajsova advokatica Berti Bur-Roberts tražila je da njeno saslišanje bude nasamo zbog Kejtinog mentalnog zdravlja. Starleta je istakla da su njeni problemi zbog bankrota rezultat ozbiljnih mentalnih zdravstvenih problema i napada panike izazvanih posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP). 

- Njeno stanje bi se dodatno pogoršalo javnim ispitivanjem - naglasila je advokatica.

Ona tvrdi da je Kejti postupila savesno i da je svesna da ne sme da propusti saslušanje, jer joj u protivnom slede ozbiljni problemi sa zakonom. Kod sudije starleta je bila pokunjena i manja od makovog zrna, ali pravo lice je pokazala nakon izlaska sa suda. 

Ona je vređala okupljene novinare.

- Nadam se da ćete danas napisati dobru priču, zar ne? Sve što pišete je obično đubre - poručila je ona u prolazu i otišla. 

Najpoznatija svetska starleta proglasila je bankrot u martu nakon što nije mogla da vrati dugove u visini od gotovo 900.000 evra. Međutim četiri poverioca, među kojima je i njen bivši muž, tužili su je sudu. Kako je izbegla da se pojavi na ročištu 30. jula i otputovala u Tursku na šestu operaciju lica, nakon povratka u Britaniju uhapšena je na aerodrmu Hitrou i sporovedena kod sudije. Na slobodu je puštena nakon što platila kauciju.

W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zbog dugova Kejti je zaplenjana kuća u kojoj je živela 10 godina sa porodicom

 

Zbog ogromnih dugova sud joj je zaplenio kuću u kojoj je živcela 10 godina sa decom, brojne automobile, a sad se češlja njena zarada sa društvenih mreža pre svega sa TikToka i OnlyFunsa jer je prijavila manju zaradu od one koju je ostvarila.

U međuvremenu, Kejti se verila sa svojim aktuelnim dečkom Džej Džejom i sad opušteno bira venčanicu za svoje četvrto venčanje kao da se ništa ne dešava. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)