Lice

POTROŠILA JE 1.400 EVRA NA OPERACIJU OČNIH KAPAKA: Usledilo je nešto čemu se nije nadala, ali je odlučila da istraje! (FOTO)

Đema Gilfou je šminkerka koja nikad nije bila zadovoljna svojim izgledom.

15.04.2024 17:15

POTROŠILA JE 1.400 EVRA NA OPERACIJU OČNIH KAPAKA: Usledilo je nešto čemu se nije nadala, ali je odlučila da istraje! (FOTO)
Instagram-gemmagilfoyle_mua

Đema Gilfou (39) je šminkerka iz engleskog grada Liverpula, koja je oduvek mrzela svoje spuštene očne kapke koji su izgledali kao da su “pali”. Kako je starila to je više dolazilo do izražaja, pa se na pragu pete decenije odvažila da konačno ode na operaciju kapaka. 

Ona je potrošila 1.400 evra na intervenciju uklanjanja viška kože sa kapaka. Prema njenim rečima kao neko ko već 19 godina radi u industriji lepote, nije mogla da se ne upoređuje sa ženama koje je šminkala.

- Očni kapci su mi spušteni i mrzela sam ih od kad znam za sebe. Nisam mogla, a da se ne divim ženama koje imaju perfektne kapke, jer im je šminka savršeno stojala. Operisala sam se da bi i meni šminka bolje stajala, nema kajaja - objasnila je ona.

 

 

Operaciju je imala u Amsterdamu, a propratni rezultat je i ožiljak od 5 cm iza desnog oka tokom perioda oporavka. Đema se uprkos ožiljku, nije pokajala zbog zahvata i kaže da je veoma uzbuđena što će moći da nanese šminku na svoje “nove kapke”.

Gilfouva je prvi put čula za mogućnost uklanjanja viška kože na kapcima od svojih klijentkinja. Žene su u njenom salonu za šminkanje redovno razgovarale na tu temu. Đema je potom istraživala klinike u Liverpulu pre nego što je pronašla kliniku u Amsterdamu. Imala je tridesetominutnu telefonsku konsultaciju sa specijalistom, kako bi detaljnije bila obaveštena o proceduri.

 

 

Operacija je trajala oko 30 minuta, a šminkerka je bila budna tokom intervencije. Kako objašnjava, dobila je lokalnu anesteziju unutar oka. Međutim, nakon operacije, oči su počele da dobijaju modrice i oticale su tokom narednih šest dana. Lekari su joj objasnili da će proces kompletnog oporavka trajati četiri meseca. Đema je oduševljena rezultatima iako je sam proces oporavka u toku. 

- Osećam se sjajno, volim što sam konačno to uradila. Potpuno je bezbolno i nije mi toliko stalo do ožiljka, iako me čeka još dva meseca zaceljivanja. Oči umivam rastvorom od soli, strogo izbegavam sapun na licu, dok od lekova protiv bolova pijem paracetamola i ibuprofen. Konačno sam u potpunosti zadovoljna svojim izgledom i srećna sam što sam odlučila da uradmi nešto što sam dugo želela - objasnila je ona za Deji star.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)