Lice

ZAVODLJIVA PLAVUŠA SE SNIMALA, A ONDA JOJ JE NEŠTO ISPALO IZ USTA: Javnost je ostala u šoku od prizora (VIDEO)

Tana Mongej veoma je popularna na društvenim mrežama, međutim, nakon ovog peha tek će svi da pričaju o njoj.

13.12.2023 18:02

ZAVODLJIVA PLAVUŠA SE SNIMALA, A ONDA JOJ JE NEŠTO ISPALO IZ USTA: Javnost je ostala u šoku od prizora (VIDEO)
tiktok/@tanamongeaulol

Lep osmeh i negovani zubi su nešto čemu svi danas teže, a sa napredovanjem medicine oni su postali lako dostupni svima. Zdravi i negovani zubi su odraz higijene i brige o sopstvenom izgledu, a danas su "vrata" za uspeh u mnogim profesijama i način na koji vas vrednuju u društvu.

Tana Mongej (25) je poznata influenserka i tiktokerka koju na ovoj mreži prati više od 7,7 miliona korisnika. Postala je poznata još 2017. godine svojim objavama, a kasnije je otvorila jutjub kanal gde je snimcima privukla veliku pažnju.

shutterstock.com

Lep osmeh i negovani zubi cilj su svake mlade dame

U skorašnjoj objavi koju je ova  influenserka objavila, ona se obratila putem storija želeći da govori o nekoj temi da bi joj u jednom trenutku, dok je pričala, odletela krunica sa jedinice odnosno prednjih zuba. Kako je zub odleteo ispred nje, ona je počela da vrišti. U snimku je zapravo ubacila efekat odnosno pokrivalicu sa reprodukcijom nekog poznatog vrištanja pokazujući vidno iznenađenje zbog blama koji je doživela.

Pokazala je zube na kojima se vidi kako fali jedinica i kako su joj zapravo krunice postavljene na izbrušenim zubima. 

Snimak je na mreži sakupio 2, 9 miliona sviđanja, a ljudi su ostali u šoku zbog ove scene te su priznali  kako je situacija bila urnebesna.

 

 

- Jel se šalimo?

- Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. Plačem.

- Zašto uvek gubiš tu stvar? Nešto nije kako treba.

- Niko ne može reći da nije realna.

- Vidi, da nisi ovo snimila rekao bi da preteruješ- bili su neki od komentara.

Jedan od korisnika je poručio svima da bi trebalo da čuvaju svoje zube koliko god mogu i da ih ne bruše jer su ovakve situacije kao što su se dogodile influnserki moguće i mogu izbaciti iz takta svakoga.

Većina njenih pratilaca se smejala ovoj situaciji priznavši da je Tana prirodna i spontana i da nema problem sa tim da podeli i blam poput ovog, međutim, bilo je i onih koji su rekli da situacija ne bi bila smešna nimalo kada bi vam se nešto ovako dogodilo na nekom sastanku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)