Kosa

ONA JE MODERNA ZLATOKOSA I SVAKI DAN DOBIJA BRAČNE PONUDE: "Jedan muškarac mi je nudio 300.000 evra da se ošišam i pošaljem mu svoju kosu!" (FOTO+VIDEO)

Džasmin Larsen otkriva da je duga kosa greje tokom zime, a koristi je i umesto šala.

20.11.2023 16:00

ONA JE MODERNA ZLATOKOSA I SVAKI DAN DOBIJA BRAČNE PONUDE: "Jedan muškarac mi je nudio 300.000 evra da se ošišam i pošaljem mu svoju kosu!" (FOTO+VIDEO)
Instagram-jasmine_lars

Džasmin Larsen je jedna od žena koje imaju najdužu kosu, barem u Velikoj Britaniji. Na Instagramu prati više od 100.000 ljudi, a njena kosa koja doseže do preko kolena i vitak stas su glavni razlozi za njenu popularnost na društvenim mrežama. Džasmin ulaže dosta napora da njena riđa kosa bude negovana, zdrava i gusta. 

- Kada sam tek otvorila Instagram nalog, svakodnevno sam dobijala brače ponude. Vremenom je to postalo nešto na šta sam se navikla, ali sam se uvek trudila da nikome ne povredim osećanja. Imala sam i neke bizarne ponude. Recimo, jedan muškarac mi je ponudio skoro 300.000 evra da se ošišam i pošaljem mu svoju kosu. Naravno da sam to odbila. Jedini razlog zbog kosa se povremeno šišam je da doniram svoju kosu kako bi se od nje pravili umeci za devojke i žene koje su zbog bolesti ostale bez kose - objasnila je Larsenova, a piše San.

Ona sebe opisuje kao savremenu Zlatokosu i priznaje da njena kosa zahteva mnogo pažnje i nege.

- Nije lako imati ovoliku dugu kosu. Moram svakodnevno da je negujem. Ako žđelim da je sačuvam od štetnog uticaja fena i da je osušim prirodno potreban mi je ceo dan dok se ne osuši. Koristim mnogo preparata kako za negu kose, tako i za rasčešljavanje. Uvek moram da pazim gde god da ulazim ili prolazim, da mi kosa ne ostane zaglavljena u prolazima, vratima i slično, to bi zaista moglo da bude fatalno. Takođe, često biram frizure u kojima mogu da pokupim toliku kosu, jer ne mogu jednostavno samo da vežem rep. Kad kuće je najčešće držim spletenu u pletenicu jer mi je tako najlakše - objašnjava Džasmin.

 

 

Džasmin ističe da su komentari na račun njene duge, riđe kose većinom pozitivni.

- Dešava se da dobijem i poneki šaljiv komentar, a ljudi me često pitaju da li me kosa greje noću ili tokom zime. Da, to mogu da potvrdim. U zimskim mesecima je prava sreća ukoliko imate dugu kosu koja vam prekriva vrat. Moja je toliko duga, da zimi umem da je obavijem više puta oko vrata umesto šala. Logično je da gde god da uđem i razvežem kosu odmah sam atrakcija, ali već sam navikla da živim sa tim - zaključuje ova moderna Zlatokosa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)