Lice

PROZVALI JE DA NE LIČI NA SEBE BEZ ŠMINKE PA JE ODLUČILA DA SE RAZOTKRIJE PRED KAMEROM! Mnogi nisu verovali u ono što vide (VIDEO)

Bez ikakvog izgovora influenserka je prihvatila izazov i zahtev svojih pratilaca da pokaže pravo lice.

27.05.2023 18:00

PROZVALI JE DA NE LIČI NA SEBE BEZ ŠMINKE PA JE ODLUČILA DA SE RAZOTKRIJE PRED KAMEROM! Mnogi nisu verovali u ono što vide (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thatdollmo

Mnoge influenserke na svojim profilima predstavljaju glamurozan život u najlepšem sjaju, te mnogim devojčicama i devojkama stvaraju komplekse o tome kako u svakom trenutku moraju izgledati savršeno. Iako je većina svesna da iza toga često stoje filteri ili dobra šminka, svaka devojka će opet uzdahnuti kada vidi lepo negovanu kosu, savršene crte lica i tela. 

I dok neke devojke pokušavaju da prekopiraju stil neke od njima omiljenih influenserki te izgledaju što je moguće lepše, druge opet očajavaju i narušavaju sebi samopouzdanje misleći da je to što vide na društvenim mrežama realno i da nikada neće dostići taj nivo. Mnoge Tiktokerke često viđamo sa šminkom na sebi koja dobro prekriva sve i bez koje su mnoge često i neprepoznatljive.

Printscreen/TikTok/thatdollmo

Tiktokerka je odlučila da skine šminku pred svima

Jedna influenserka je odlučila da na zahtev svog pratioca skine šminku sa lica i pokaže kako zaista u realnosti izgleda. Ona je počela sa micelarnom vodom da bi onda krenula da skida vlažnom maramicom slojeve šminke koji su se ocrtavali na maramici. Ispod slojeva šminke naziralo se prirodno lice, blede boje na kojem je bilo i akni.

Devojka je skinula i veštačke trepavice pokazavši da svoje gotovo i nema. Nakon ove transformacije i dalje je bila jednako lepa. Šminkom je pokušala samo da sakrije svoje nedostatke i nesavršenosti

- Šminka vas može trenutno učiniti atraktivnim, a na kraju krajeva važno je da budete lepi iznutra - rekla je ona u objavi.

Snimak je pokupio 2,8 miliona sviđanja a Tiktokeri su bili oduševljeni njenom hrabrošću da pokaže sebe u realnom izdanju bez šminke i filtera, pohvalivši prirodan izgled.

- Ti si i dalje lepa bez šminke-

- Lepša si bez šminke -

- Tako si lepa i dalje...-

- Kome su potrebni momci kada imamo sebe?- komentarisali su korisnici mreže.

Iako su Tiktokerku mnogi pohvalili zbog toga što je odvažna i bez kompleksa da podeli sa svojim pratiocima kako zaista izgleda, bilo je i prozivki na račun cenzure njenih komentara. Mnogi su rekli kako je brisala negativne komentare i da treba prihvatiti da svi imaju svoju percepciju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)