Lice

ZBOG LICA NIJE IZLAZILA NA ULICU I SVAKODNEVNO JE PLAKALA, a onda se dogodilo čudo! (VIDEO)

Mlada Tiktokerka tvrdi da se akni rešila pomoću seruma od dva prirodna sastojka, ali pojedini ljudi to su dočekali s nevericom.

19.12.2022 15:20

ZBOG LICA NIJE IZLAZILA NA ULICU I SVAKODNEVNO JE PLAKALA, a onda se dogodilo čudo! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/ljmsiggzgntjjb

Oni koji se suočavaju sa bilo kakvim problemom na koži, a naročito sa aknama, znaju kakva to noćna mora može da bude. Lice zbog kog je bukvalno teško izaći na ulicu vremenom postaje kompleks i nešto što mnogi pokušavaju da sakriju. Taj problem naročito može biti bolan za devojke jer narušava samopouzdanje ružeći njihov izgled, a korišćenje šminke samo dodatno može da pogorša stvar. Sve postaje komplikovanije ukoliko se osobe s tim problemom nađu pored neke devojke ili mladića koji imaju izuzetno lepo i čisto lice jer postoji opasnost od javljanja asocijalnog ponašanja, pa i depresije.

Koža sklona aknama je naročito karakteristična za period adolescencije i može mnogo da naruši samopouzdanje. Iako se svaki takav problem može rešiti pomoću dermatologa i adekvatne terapije, treba imati u vidu da se pacijent mora naoružati strpljenjem.

Jedna devojka je na svom nalogu na TikToku otkrila šta je sve prošla zbog akni na licu i kako je to na nju uticalo. Prvo sa čime se suočila, kako je navela u snimcima, jeste poricanje problema, a zatim i depresija. Ipak, u jednom trenutku je smogla snage da se trgne i suoči se sa svim. Kako je pokazala, ružnih i upornh akni se oslobodila pomoću seruma na bazi aloja vere i drveta čaja koje je stalno nanosila na svoje lice. Njena transformacija je neverovatna.

Takođe, u jednom od svojih snimaka ona je pokazala i BB kremu, ali ne zna se da li je ona bila od pomoći u lečenju ili je samo korišćenja tokom procesa rešavanja problema kako bi lice izgledalo prihvatljivo.

Da se mnogi suočavaju sa sličnim problemom pokazalo se i u komentarima.

- Tako sam srećna zbog tebe -

- Ja imam akne, ali sam otvoren momak koji se ne opterećuje izgledom. Mogu da zamislim ljude koji to shvataju strašnim -

- Lepa si, ne brini -

- Toliko mi je žao, budi dobro - komentarisali su pratioci mlade Tiktokerke.

I dok su jedni rekli kako treba probati i zatražili ime proizvoda i gde ga mogu kupiti, drugi su bili skeptični i snaveli da je po sredi filter koji devojka koristi kako bi se najpre naružila, a kasnije i prolepšala.

- Problem sigurno nije tako dramatičan kakvim ga ona predstavlja - naveo je jedan mladić. 

Pojedini korisnici su rekli kako treba izbaciti meso i sir iz ishrane i da se problem s aknama rešava na taj način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)