Lice

MALO SE PRERAČUNAO! Lejla je otišla kod stomatologa zbog razmaka između zuba, kad je završio intervenciju usledio je šok! (VIDEO)

Jedna tiktokerka došla je kod zubara da popuni prazninu između zuba, a ono što joj je uradio je i tužno i smešno u isto vreme.

10.12.2022 21:10

MALO SE PRERAČUNAO! Lejla je otišla kod stomatologa zbog razmaka između zuba, kad je završio intervenciju usledio je šok! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/laylamuntas

Lejla Muntas je tiktokerka koja je šokirala internet zajednicu objavivši video nakon odlaska zubaru, a snimak je pogledalo više od 32, 2 miliona korisnika. Kao i svi koji se susreću sa tim problemom i Lejla je želela da reši problem zbog praznine koju je imala između zuba pa se obratila svom stomatologu. Kako obično biva, ukoliko ne postoji prostor da se tu ugradi dodatni implant, zubari preporučuju nošenje proteze kako bi se zubi spojili i doveli u red jedan do drugog. 

pexels.com

Otišla je kod zubara da joj reši problem, izašla je sa još jednim

 

Razmak koji je imala između dva zuba želela je da popuni, odnosno da zubar vidi šta je činiti kako bi oni izgledali lepše. Međutim, umesto sa dva Lejla se kući vratila sa tri "jedinice". Zubar je treći zub postavio tačno između prednja dva, tako da je ona dobila tri prednja velika zuba iste veličine. U objavi je napisala: "Zašto moj zubar smatra atraktivnim da imam tri prednja zuba?

Ona je objasnila da je to lažni zub koji je dobila do trenutka kada će joj zubar staviti protezu ali da joj to ne izgleda baš lepo.

Međutim, pratioci su brže bolje komentarisali i uveravali devojku da se zub zaista ne primećuje te da ne treba da se time opterećuje. Rekli su joj da ne bi ni primetili da ima tri jedinice da se nije približila kameri. 

"Brate, pretraga kaže da su ovo Tom Kruz zubi vrištim"

 

@laylamuntas Fake tooth in between my 2 front teeth until I get ma fakin braces🤪 #fyp #braces #jawsurgery #uk ♬ original sound - Aung

 

" Izgleda normalno dok nije"

" Ne izgleda loše. Nisam znala o čemu pričate dok nisam pogledala komentare"

" Kako je to moguće?", pisali su joj pratioci.

Mnogi su se šalili na njen račun rekavši kako izgleda prihvatljivo izdaleka. Drugi su rekli da prihvati situaciju i da se to desilo i ljudima u njihovoj okolini, te da nije strašno. Međutim, ređali su se komentari ljudi koji su zube ove devojke upoređivali sa onima koje ima glumac Tom Kruz. 

 

@laylamuntas So do y’all want a video where I explain everything?😭 #fyp #threeteeth #laylamuntas ♬ Чупки в кръста - Fiki

 

Neki od korisnika društvene mreže su savetovali Lejlu da se prijavi u agenciju za modele, jer smatraju da neke od njih traže upravo ovako nešto. Devojka je na kraju podelila da je postala svetska senzacija zahvaljujući svojim zubima i to neočekivano. 

.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)