Lice

ŽENA ISTETOVIRALA OČI U LJUBIČASTU BOJU: U neverici joj poručuju samo jedno!

Iscrtavanje trajne šminke na licu nije novi trend ulepšavanja, ali je potez jedne dame koja je poklonila poverenje poznatoj tatu-umetnici Saki Li, mnoge iznenadio.

04.12.2022 21:01

ŽENA ISTETOVIRALA OČI U LJUBIČASTU BOJU: U neverici joj poručuju samo jedno!
Printscreen/Tiktok/sakileenyc

Nije neuobičajeno da se mnoge dame odluče za trajnu šminku kako bi se ulepšale i skratile vreme šminkanja. Uglavnom se kod kozmetičara i mejkap umetnika odluče za neutralne boje, poput braon i crne koje će samo istaći crte lice i dati prirodniji izgled. Međutim, jedna dama se odlučila na nesvakidašnju šminku, što je iznenadilo internet zajednicu, ali i oduševilo mnoge žene. Ona je odlučila da ulepša svoje oči trajnom šminkom, ali u ljubičastim tonovima.

Kozmetička umetnica i tatu-majstor Saki Li je na svom TikTok nalogu podelila snimak kako iscrtava ljubičasti ajlajner svojoj mušteriji, na šta joj je jedna oduševljena pratiteljka rekla kako je mislila da nikada neće tetovirati takvu šminku, ali da će definitivno to ipak uraditi. 

- Da li biste ipak stavili ljubičastu?- napisala je kozmetičarka u opisu svoje objave. 

Dok je ona umakala svoju četkicu u ljubičastu boju, na video-zapisu se vidi žena koja leži na kauču u njenom salonu. Nanevši trajni alajner na kapke svoje mušterije, kreativna kozmetičarka je zastala kako bi se uverila da on izgleda savršeno.

Pošto je odlično odradila posao Saki je obrisala višak mastila i pokazala kako izgleda krajnji rezultat. Njena mušterija je imala trajni ljubičasti ajlajner na kapcima koji se prelamao od tamnije nijanse, ka svetlijoj prema ivicama trepavica. Pratioci kozmetičarke nisu krili oduševljenje njenim remek-delom i primetili su kako zaista treba voleti tu boju da biste je i istetovirali. 

Umetnica je otkrila da njena klijentkinja godinama koristi ljubičastu olovku za oči, pa da se sada odlučila da je trajno iscrta.

- Nekad jednostavno znaš šta želiš - 

- S**nje, tako dobro izgleda! - 

- Ali zašto? To zahteva nekoliko minuta da se nanese na kapak. Stvarno ne razumem. Šta ako se ne podudara sa tvojim autfitom? - 

- Ljubičasta boja čini braon oči top -

- Majka mog partnera ima plavi ajlajner i sviđa mi se! - komentarisale su korisnice TikToka.

Mnoge pratiteljke te kozmetičarke bile su zainteresovane za tretman i pitale je koliko dugo on traje, odnosno kada šminka mora da se obnovi. Saki je otkrila da tretman ima efekat od 2-5 godina. Neke od korisnica mreže su rekle da imaju previše osetljive oči te da zbog toga izbegavaju nanošenje ajlajnera dok su druge u ovome videle sjajnu ideju da se žena ulepša

Kozmetičarka je pokazala svoje umeće i u iscrtavanju drugih delova lica, poput obrva i usana, što je oduševilo mnoge. Iako je ljubičasta ne tako zastupljena boja u šminkanju i zahteva hrabrost da se nosi, većina se složila da Sakina klijentkinja jednostavno zna šta voli i šta joj dobro stoji.

- Božanstveno i definitivno ću uraditi i ja u ljubičastoj boji - zaključila je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)