Lice

DA LI JE OVO ČUVENA PEVAČICA? Šokantan snimak jedne žene podelio je ljude na internetu, a posebno tetovaža na obrazu: Šta joj se dogodilo? (VIDEO)

Jedna devojka koja se na TikToku predstavlja kao @muawk pokrenula je lavine komentara zbog transformacije koju je napravila navodno samo zahvaljujući šminki.

18.12.2022 15:01

DA LI JE OVO ČUVENA PEVAČICA? Šokantan snimak jedne žene podelio je ljude na internetu, a posebno tetovaža na obrazu: Šta joj se dogodilo? (VIDEO)
Printscreen TikTok/@muawk

Vitni Kejt je na TikToku poznata po korisničkom imenu @muawk i smatra se kraljicom transformacija koja uz pomoć šminke od prosečne devojke sa bezbroj nesavršenosti na licu postaje prava pravcata lepotica. I ne samo to. Ta Titokerka koja ima više od 3,2 miliona pratilaca sa lakoćom se transformiše u čuvenu pevačicu Gven Stefani.

@muawk Reply to @maraaaaaaaaahhh I also get told I look like #blairwaldorf from #gossipgirl & #Jwow from #Jerseyshore ♬ original sound - no spam liking🧍🏽‍♀️

Transformacija

Jedan od njenih poslednjih video-snimaka sakupio je čak 2,5 miliona lajkova. Na snimku se vidi Vitni bez trunke šminke sa napola izbrijanim obrvama, pegama po licu u krupnom planu i tamnim podočnjacima. Ona ima i tetovažu na obrazu ispod desnog oko, pa raščupana pravi ružne grimase. Nakon toga sledi magična transformacija gde ona u tren oka postaje prava lepotica. Oči je istakla senkom sa šljokicama, crte lica naglasila konturisanjem, na usnama ima tamniju nijansu ruža i besprekornu frizuru.

Korisnici TikToka su ostali zapanjeni njenim izgledom i primetili su da neodoljivo liči na čuvenu pevačicu.

- Da li ti je iko rekao da si ista Gven Stefani? – bio je samo jedan od komentara njenih pratilaca sa sličnim ili identičnim pitanjem, a mnogi su toliko bili zbunjeni Kejtinim "nastupom" da su pomislili kako je po sredi stvarno pevačica Gven kojoj se dogodilo nešto neobično.  

Kako to izvodiš?

Transformacije koje sa svojim licem izvodi Vitni privlače veliku pažnju, a korisnici TikToka ne kriju oduševljenje njenim umećem šminkanja.

- Devojko, ovo je magično. Kako to izvodiš? - 

- Sa plavom kosom i tim stajlingom ista si Gven Stefani, a sa smeđom Bler Voldorf. Savršena kombinacija njih dve kao da si njihovo voljeno dete - 

- Nestvarno si lepa. Imaš neverovatnu energiju i vajb, obožavam tvoje transformacije - 

- Vau! I Gven Stefani može da ti pozavidi na lepoti i samo da sanja da bude kao ti. Nema šanse, ti si za klasu lepša čak i od Gven - bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Mnogi su, ipak, najviše ostali zbunjeni činjenicom kakve pudere mora da koristi Kejtova kada joj je pošlo za rukom da prekrije čak i veoma upečatljivu tetovažu na obrazu. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)